Live
Käytä Elämäntapatestiä opetuksessa
Keskustelutilaisuus

Käytä Elämäntapatestiä opetuksessa

Mistä meidän suomalaisten hiilijalanjälki koostuu? Ja miten sitä voisi pienentää kestävälle tasolle? Tarjolla käytännön vinkkejä opettajille ja muillekin.

  • 30.10.2023 klo 14:30 - 15:30
  • Verkkotapahtuma

Miten elämäntapani vaikuttavat ilmastoon? Miten erilaiset arjen teot vaikuttavat päästöihini? Miten voisimme yhdessä elää kestävämpää arkea ja samalla parantaa elämänlaatuamme?

Tilaisuudessa vastaamme näihin kysymyksiin ja kerromme käytännössä, miten Sitran huippusuosittua Elämäntapatestiä voi käyttää opetuksessa.

Elämäntapatestiä on päivitetty: se tarjoaa nyt vastausten perustella räätälöityjä vinkkejä ja mahdollisuuden oman kestävän arjen suunnitelman tekemiseen. Testin voit tehdä täällä.

Tilaisuus sopii esimerkiksi yläkoulun, lukion tai ammatillisen opetuksen opettajille, harrastusryhmien vetäjille tai kenelle vain kestävistä elämäntavoista kiinnostuneille. Voit osallistua paikan päällä Sitran tiloissa Helsingin Ruoholahdessa tai verkossa Teams-yhteydellä.

Tilaisuus on osa Helsinki oppii -teemaviikon ohjelmaa.

Jos olet kiinnostunut Elämäntapatestin käyttämisestä opetuksessa tai missä vain muttet pääse paikalle, ota matalalla kynnyksellä yhteyttä! Yhteystiedot löydät alta.

14:30
Tervetuloa Käytä Elämäntapatestiä opetuksessa -webinaariin
Saara Rimon, Sitra
14:35
Näin teet uudistetun Elämäntapatestin ja suunnitelman
15:00
Elämäntapatestin oppimateriaalin esittely
Alexander Kohl, Sitra
15:05
Miten olen käyttänyt Elämäntapatestiä opetuksessa?
Laura Vänskä, ympäristökasvattaja

Mistä on kyse?