Live
Kiertotalouden tiekartta 2.0 luonnoksen kommentointitilaisuus

Kiertotalouden tiekartta 2.0 luonnoksen kommentointitilaisuus

Haluamme juuri sinut mukaan antamaan oman panoksesi ja näkemyksesi Suomen kiertotalouden suunnasta! Tervetuloa kommentoimaan Suomen kiertotalouden tiekartan versiota 2.0.

Suomen kansallisen kiertotalouden tiekartan versiota 2.0 laaditaan parhaillaan Sitran johdolla. Päivityksen tavoitteena on tarkentaa ja päivittää sisältöjä, nostaa tavoitteiden ja kunnianhimon tasoa sekä täydentää tiekarttaa konkreettisilla kiertotaloutta edistävillä toimenpiteillä.

Tervetuloa kuulemaan kiertotalouden tiekartan 2.0 luonnosversion ja herätteleviä kommenttipuheenvuoroja sekä inspiroitumaan ja oppimaan jo saavutetuista kiertotalouden onnistumisista eri sektoreilla. Pääset myös kommentoimaan Suomen talouden kehitystä suuntaavaa tiekarttaa, keskustelemaan sen sisällöistä ja verkostoitumaan alan huippuasiantuntijoiden kanssa.

Tilaisuus on avoin kaikille. Jos et pääse paikan päälle tilaisuuteen, voit katsoa esitykset myös etänä livestriimauksen kautta. Luonnosta voi myös kommentoida verkossa. Julkaisemme linkin luonnokseen ja kommentointialustalle myöhemmin myös tässä.

Tiekartan päivitysprosessiin on tähän mennessä sisältynyt viisi asiantuntija työpajaa sekä kiertotalouden tilannekuvan kokoaminen vuonna 2018 ja asiantuntijahaastatteluita. Päivitetty kiertotalouden tiekartta julkistetaan alkuvuodesta 2019.

Ohjelma

9.00-9.30

Ilmoittautuminen ja kahvi

9.30-10.35

Tervetuloa

johtaja Mari Pantsar, Sitra

Tiekartta 2.0 luonnoksen esittely

projektijohtaja Kari Herlevi, Sitra

Paneelikeskustelu

Keskustelemassa mm. johtaja Laura Juvonen, Teknologiateollisuus, ylijohtaja Tuula Varis, Ympäristöministeriö, toimialapäällikkö Riikka Leskinen, Valonia

10.35-11.30

Tiekarttaluonnoksen kommentointi ja keskustelu

Ota yhteyttä

Mistä on kyse?