Live
Kiertotalouden tiekartta 2.0 luonnoksen kommentointitilaisuus
tapahtumat

Kiertotalouden tiekartta 2.0 luonnoksen kommentointitilaisuus

Haluamme juuri sinut mukaan antamaan oman panoksesi ja näkemyksesi Suomen kiertotalouden suunnasta! Tervetuloa kommentoimaan Suomen kiertotalouden tiekartan 2.0 luonnoksia.

Suomen kansallisen kiertotalouden tiekartan versiota 2.0 laaditaan parhaillaan Sitran johdolla. Päivityksen tavoitteena on tarkentaa ja päivittää sisältöjä, nostaa tavoitteiden ja kunnianhimon tasoa sekä täydentää tiekarttaa konkreettisilla kiertotaloutta edistävillä toimenpiteillä.

Tervetuloa kuulemaan kiertotalouden tiekartan 2.0 luonnosversion ja herätteleviä kommenttipuheenvuoroja sekä inspiroitumaan ja oppimaan jo saavutetuista kiertotalouden onnistumisista eri sektoreilla. Pääset myös kommentoimaan Suomen talouden kehitystä suuntaavaa tiekarttaa, keskustelemaan sen sisällöistä ja verkostoitumaan alan huippuasiantuntijoiden kanssa.

Tilaisuus on avoin kaikille. Jos et pääse paikan päälle tilaisuuteen, voit katsoa esitykset myös etänä livestriimauksen kautta. Luonnoksen voi myös lukea ja sitä voi kommentoida verkossa täällä.

Tiekartan päivitysprosessiin on tähän mennessä sisältynyt viisi asiantuntija työpajaa sekä kiertotalouden tilannekuvan kokoaminen vuonna 2018 ja asiantuntijahaastatteluita. Päivitetty kiertotalouden tiekartta julkistetaan alkuvuodesta 2019.

Esitysmateriaalit voit ladata täältä.

Mistä on kyse?