Live
Kisakatsomo: Work in Progress
Työpaja

Kisakatsomo: Work in Progress

Julkisen sektorin kehittäjillä eri puolilla maailmaa on yhteisiä haasteita. Kun tuomme pyrkimyksemme yhteen, voimme löytää uusia lähestymistapoja ja saada aikaan pysyvää muutosta.

Work in Progress on julkisen sektorin innovaatiotoiminnan ympärille koostettu oppimisviikko kehittäjille ja päätöksentekijöille.

Liity kisakatsomoon

Kutsumme Sinut mukaan Work in Progress -tapahtuman suomalaiseen kisakatsomoon.

Kisakatsomo on keskustelu ja työpaja, joka etsii vastauksia kysymykseen, mitkä asiat ovat juuri nyt olennaisia muutoskyvykkyyden kehittämisessä julkisella sektorilla. Kisakatsomon tavoitteena on sovittaa uusinta ajattelua julkisen sektorin innovatiivisuuden ympäriltä suomalaiseen kontekstiin ja tunnistaa uusia soveltamisen paikkoja. Kisakatsomon päätteeksi kokoamme yhteenvedon kyvykkyyksistä, joihin juuri nyt olisi syytä keskittyä.

Parhaimmillaan tämä on alku myös näiden kyvykkyyksien yhteiselle kehittämiselle!

Mitä? Work in Progress -tapahtuman kisakatsomo

Missä? Tilaisuus järjestetään sekä lähi- että etätapaamisena. Fyysisenä tilana toimii Työ 2.0 Lab, osoitteessa Yliopistonkatu 5, 3. krs, 00100 Helsinki. Etäosallistuminen tapahtuu Teamsin välityksellä.

Milloin? 12.11.2021 klo 8.30-11.30

Kenelle? Julkishallinnon kehittäjille, julkisen sektorin innovatiivisuudesta tai muutoskyvyn tukemisesta tai johtamisesta kiinnostuneille. Mukaan mahtuu maksimissaan 30 henkeä paikan päälle ja 60 verkkoon.

Ilmoittaudu osallistujaksi sivun yläreunasta, kuvan alla olevan painikkeen kautta.

Mistä on kyse?