Live
LOOP Circular Economy Ventures

LOOP Circular Economy Ventures

Haluatko tavata kiertotalouteen liittyviä potentiaalisia yhteistyökumppaneita ja startupeja? Entä mikä ihme on kiertotalouskiihdyttämö LOOP ja millaisia yrityslähtöjä sen puitteissa on jo aloitettu? Jos kiertotalous ja kasvubisnes kiinnostavat, tämä on juuri sinun tapahtumasi!

Kuva: Sitra

LOOP Circular Economy Ventures on kiertotalouden huipputapahtuma Slushissa. Sivutapahtumassa rohkeat yritykset ja sijoittajat tapaavat kuumimmat kiertotalouden startupit.

Siirtymä kiertotalouteen ei tapahdu yhden yön aikana eikä erillään muista yrityspelureista. Tuotantoketjun kaikkien vaiheiden toimijoiden on oltava mukana. Siksi Avanto Ventures, Sitra ja Nordic Innovation perustivat kiertotalouskiihdyttämö LOOP Venturesin: ekosysteemin, jossa yrityshaasteet ratkotaan ketterästi yhdessä isojen ja pienien yritysten välillä.

Kiihdyttämössä kiertotalousratkaisuja tarjoavat kasvuyritykset ja niitä etsivät suuryritykset kehittävät yhdessä liiketoimintaa. LOOP tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut, yhteistyökumppanit ja tietotaidon uuden liiketoiminnan kehittämiseksi.

Jos olet startup, sinulla on mahdollisuus varata oma seisomapöytä logolla varustettuna. Tämä auttaa sinua verkostoitumaan uusien potentiaalisten asiakkaiden ja sijoittajien kanssa.

Tapahtuma järjestetään englanniksi eikä osallistumiseen tarvitse Slush-lippua.

Ohjelma

15:30

Launching LOOP Ventures

Is LOOP Yet another think tank or accelerator? (No.) Speaking: Piia Maaranen from Avanto Ventures, Daniel Kaufmann from Sitra and Niina Aagaard from Nordic Innovation.

15.40

Keynote: How enabling technologies help in building real businesses in the Circular Economy

A Partner and co-founder of Circularity Capital, Andrew Shannon (UK) is focused on creating value for investors by supporting SME growth and innovation in the circular economy. Andrew has seen first hand how enabling technologies power up new business in the Circular Economy.

16.00

Presenting LOOP Ventures

Valio, Kesko and Lahti University of Applied Sciences + Foller presenting their ventures.

16.20

Meet the top CE startups at SLUSH

70 minutes to meet the best! The most interesting CE startups attending Slush will be waiting for you at their designated tables.

17.30

End of the event

Ota yhteyttä

Mistä on kyse?