Live
LOOP Circular Economy Ventures
tapahtumat

LOOP Circular Economy Ventures

Haluatko tavata kiertotalouteen liittyviä potentiaalisia yhteistyökumppaneita ja startupeja? Entä mikä ihme on kiertotalouskiihdyttämö LOOP ja millaisia yrityslähtöjä sen puitteissa on jo aloitettu? Jos kiertotalous ja kasvubisnes kiinnostavat, tämä on juuri sinun tapahtumasi!

LOOP Circular Economy Ventures on kiertotalouden huipputapahtuma Slushissa. Sivutapahtumassa rohkeat yritykset ja sijoittajat tapaavat kuumimmat kiertotalouden startupit.

Siirtymä kiertotalouteen ei tapahdu yhden yön aikana eikä erillään muista yrityspelureista. Tuotantoketjun kaikkien vaiheiden toimijoiden on oltava mukana. Siksi Avanto Ventures, Sitra ja Nordic Innovation perustivat kiertotalouskiihdyttämö LOOP Venturesin: ekosysteemin, jossa yrityshaasteet ratkotaan ketterästi yhdessä isojen ja pienien yritysten välillä.

Kiihdyttämössä kiertotalousratkaisuja tarjoavat kasvuyritykset ja niitä etsivät suuryritykset kehittävät yhdessä liiketoimintaa. LOOP tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut, yhteistyökumppanit ja tietotaidon uuden liiketoiminnan kehittämiseksi.

Jos olet startup, sinulla on mahdollisuus varata oma seisomapöytä logolla varustettuna. Tämä auttaa sinua verkostoitumaan uusien potentiaalisten asiakkaiden ja sijoittajien kanssa.

Tapahtuma järjestetään englanniksi eikä osallistumiseen tarvitse Slush-lippua.

Mistä on kyse?