Live
Mitä uutta liiketoimintaa kiertotalouteen syntyy?
Verkkotapahtuma

Mitä uutta liiketoimintaa kiertotalouteen syntyy?

Tervetuloa kuulemaan uusimpia kiertotalouteen liittyviä tutkimustuloksia, jotka on aikaansaatu CICAT2025-hankkeessa.

  • 28.10.2021 klo 14:00 - 16:00
  • Online

Kiertotalousliiketoiminnan mahdollisuuksia syntyy markkinoilla kiihtyvällä vauhdilla. Tilaisuudessa syvennytään siihen, miten startupit ja vakiintuneet yritykset luovat ja tarttuvat kiertotalouden liiketoimintamahdollisuuksiin. Lisäksi tarkastellaan ekosysteemeissä syntyviä liiketoimintamahdollisuuksia ja tapoja, joilla kaupungit katalysoivat kiertotalousliiketoimintaa.

Suomalaisten korkeakoulujen CICAT2025-hankkeessa tutkitaan laaja-alaisesti kiertotaloutta vauhdittavia tekijöitä eli kiertotalouden katalyyttejä. Tavoitteena on valjastaa katalyytit paremmin päättäjien ja yritysten käyttöön. Tässä webinaarisarjassa kuullaan tutkimustuloksia ja niiden soveltamista käytäntöön yrityksissä. Alustusten jälkeen osallistujilla on mahdollisuus tavata muiden yritysten edustajia pikatreffeillä sekä yrityskohtaisesti kiertotaloustutkija.

Tilaisuuden järjestävät Business Finland, CICAT2025-hanke ja Sitra vastaamaan yritysten kysyntään saada osaamista kiertotalouden johtamiseen, strategisiin kysymyksiin sekä yhteistyöhön yritysten välillä. Tilaisuudet ovat tarkoitettu kaikille asiasta kiinnostuneille.

Tilaisuuksia on kolmena torstaina ja kunkin päivän ohjelma noudattelee samaa rakennetta.

Osa 1: 7.10.2021 klo 14-16 Kiertotalous vaatii sujuvaa sopimista
Osa 3: 4.11.2021 klo 14–16 Muutoksen tukeminen kiertotaloudessa

 

Mistä on kyse?