Live
Sitra 50
tapahtumat

Sitra 50

Sitra oli eduskunnan lahja 50-vuotiaalle itsenäiselle Suomelle. Suomen täyttäessä 100 vuotta on aika juhlistaa myös 50-vuotiasta Sitraa.

Ilta on oodi suomalaiselle tulevaisuustyölle ja sen tekijöille: juhlistamme merkkipäiväämme sitralaiseen tapaan tiiviisti tulevaan katsoen, taide-elämyksistä ja yllättävistä kohtaamisista nauttien. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö tuo tilaisuuteen tervehdyksensä ja samalla jakaa Ratkaisu 100 -haastekilpailun miljoonan euron palkinnon.

Meitä sitralaisia ohjaa vahva usko siihen että tulevaisuus tehdään yhdessä: tulevaisuus on joukkuelaji, jossa meillä kaikilla on oma roolimme. Mikä on sinun roolisi? Mitä meistä jokainen voi tehdä Suomen tulevaisuuden hyväksi?

Juhlavuotemme huipentuu tähän iltaan. Lämpimästi tervetuloa, kutsuvieraat Heurekaan ja muu juhlakansa somekanavillemme!

Juhla Heurekassa

Tapahtuma on kutsuvieraille ja toistaiseksi täynnä. Cocktail-henkisen tilaisuuden pukukoodi: tumma puku tai muu juhlava pukeutuminen. Saapumisohjeet ja muuta tärkeää tietoa ohjeistuksessa.
Huom. Heurekan käyntiosoite on Tiedepuisto 1, Vantaa. Pysäköinti osoitteessa Kuninkaalantie 5.

Toivomme kutsuvieraidemme ottavan mukaan heille postitetun nimikortin, joka toimii henkilökohtaisena pääsylippuna tilaisuuteen.


 

Mistä on kyse?