Sitra 50

Sitra oli eduskunnan lahja 50-vuotiaalle itsenäiselle Suomelle. Suomen täyttäessä 100 vuotta on aika juhlistaa myös 50-vuotiasta Sitraa.

Kutsuvierastilaisuus

Ilta on oodi suomalaiselle tulevaisuustyölle ja sen tekijöille: juhlistamme merkkipäiväämme sitralaiseen tapaan tiiviisti tulevaan katsoen, taide-elämyksistä ja yllättävistä kohtaamisista nauttien.

Meitä sitralaisia ohjaa vahva usko siihen että tulevaisuus tehdään yhdessä: tulevaisuus on joukkuelaji, jossa meillä kaikilla on oma roolimme. Mikä on sinun roolisi? Mitä meistä jokainen voi tehdä Suomen tulevaisuuden hyväksi?

Juhlavuotemme huipentuu tähän iltaan. Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtuma on kutsuvieraille ja toistaiseksi täynnä.
Pukukoodi: tumma puku tai muu juhlava pukeutuminen.

Ohjelma

17.30 Ovet aukeavat, soitto soi – tervetuloa!
Jazzkomeetta Milo ja Moses virittää iltaan.
18.30 Historia kohtaa tulevaisuuden ja haaste ratkaisijansa. Ratkaisu 100 -haastekilpailun voittajat, Seitsemän sisarusta tulevaisuudesta -näyttelyn avaus. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja yliasiamies Mikko Kosonen. Tätä osuutta voit seurata myös striimin kautta verkossa!
19.00-23.00 Ilta jatkuu musiikilla ja monenlaisilla kulttuurielämyksillä. Esiintymässä muun muassa avoimuuden ja suvaitsevaisuuden puolesta puhuvat positiivisen energian lähettiläät, rap-kollektiivi Musta Barbaari, Prinssi Jusuf, Seksikäs-Suklaa, Dosdela ja DJ VG+, Ulpu Dance Companyn nykyballerinat, sirkustaiteilija Petri Tuominen sekä aikamatkaava DJ Toimi Tytti. Kaikkein tärkeintä ovat kuitenkin lämpimät ja inspiroivat kohtaamiset. Koska tulevaisuus tehdään yhdessä.

Ajankohtaista

Tästä eteenpäin.

Ota yhteyttä

Asiantuntija, Sitran juhlavuosi, Sitra

+358 (294) 618 451

helmi.saksala@sitra.fi

Johtava asiantuntija, Tapahtumat ja asiakkuudet, Sitra

+358 (294) 618 247

mirja.grohn@sitra.fi

Projektijohtaja, Yhteiskunnallinen koulutus, Sitra

+358 (294) 618 493

paivi.hirvola@sitra.fi

Projektiassistentti, Sitran juhlavuosi, Ratkaisu 100, Sitra

+358 (294) 618 433

anna-leena.mansikkala@sitra.fi

Mistä on kyse?