Live
Sitran koulutuksen alumni­tapaaminen
tapahtumat

Sitran koulutuksen alumni­tapaaminen

Sitran koulutuksen alumnitapaaminen 12.4.2016:
Ilmastonmuutos haastaa edelleen. Olisiko tekojen aika?

Sitran yhteiskunnallinen koulutustoiminta vahvistaa suomalaisten päättäjien ja muutoksentekijöiden kykyä tarttua yhdessä tulevaisuuden kannalta keskeisiin yhteiskunnallisiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Alumnitapaaminen kokoaa yhteen Sitran Uusi työ-, Uusi demokratia-, Kestävä talous-, Uusi turvallisuus ja Uusi koulutus -foorumien ja Kestävän talouspolitiikan johtamiskoulutuksen käyneet yhteen 12.4.2016. Lue Sitran koulutustoiminnasta lisää täältä.

Olemme koonneet tapaamisen ohjelman tällä kertaa yhden valtavan ja vakavankin aiheen, ilmastonmuutoksen, ympärille. Etenevä ilmastonmuutos on edelleen yksi vakavimmista koko ihmiskuntaa uhkaavista haasteista, vaikka Pariisin ilmastokokous toivonpilkahduksia tarjoilikin. Emme kuitenkaan heittäydy kurttuotsaisiksi, vaan lähestymme asiaa pikemminkin ratkaisukeskeisesti ja mahdollisuuksiin tarttuen.

 

Ohjelma:

12.30 Ilmoittautuminen

13.00 Ilmastoteatteri
Niina Nurmisen ja Vera Kiiskisen käsikirjoittama ilmastoteatteri-esitys provosoi, herättää keskustelua ja havahduttaa. Se on tarina bisneksestä, muutoksesta ja meistä ihmisistä muutoksen tekijöinä. Näyttämöllä nähdään Nurmisen ja Kiiskisen lisäksi Carl-Kristian Rundman, Jarkko Pajunen ja Tuomas Rinta-Panttila.

Happitauko: verkostoitumista

Miten voimme voittaa ilmastokamppailun?
Pariisi oli menestys, mutta ilmastonmuutos on haaste aina vaan. Mitä nyt? Ilmastoneuvotteluiden veteraani ja Sitran vanhempi neuvonantaja Oras Tynkkynen elää ja hengittää ilmastotyötä. Tynkkynen on osallistunut 16:een YK:n ilmastokokoukseen Kiotosta 1997 alkaen. Luvassa on sytyttävä puheenvuoro asiantuntijalta, joka todella tietää mistä puhuu!

Olisiko siis tekojen aika? Keskustelua

Kurssitapaamiset

18.30 Alumnitapaaminen päättyy