Live
TERVE-SOS 2017
tapahtumat

TERVE-SOS 2017

Missä mennään sote-sektorilla? Asiakkaan valinnanvapaus, maakuntien rooli, muutoksen johtaminen, digitalisaatio, tiedon ja teknologian hyödyntäminen sotessa puhuttavat. Sitran tärpit.

Mihin sote on matkalla? Terve-SOS pureutuu sosiaali- ja terveysalan tulevaisuuteen useasta näkökulmasta ja tarjoaa runsaan tietopaketin päättäjille ja ammattilaisille.

Sitran tärpit:

  • Missä palvelut? -rinnakkaisseminaarissa keskustellaan palvelujen tulevaisuudesta torstaina 4.5. klo 14.30-15.30 (sali 101ABC). Yhteistyötä vai vastuunsiirtoa? Miten valinnanvapaus ja yhtiöittäminen näkyvät palveluissa tulevaisuudessa?
    Puhetta johtaa ylilääkäri Tiina Hetemaa, THL ja keskustelijoina ovat asiantuntija Ville Koiste, Sitra, Advisory Partner Minna Tuominen-Thuesen, KPMG Suomi, laskentapäällikkö Vesa Voutilainen, Jyväskylän kaupunki
  • Sitran ständillä ovat esillä sote-tiedon hyödyntäminen tutkimuksessa, palvelujen kehittämisessä ja johtamisessa, palvelupaketit ja käynnissä olevat valinnanvapauskokeilut sekä monet muut aiheeseen liittyvät teemat. Tule keskustelemaan Sitran ständille!

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumisohjeet THL:n sivuilta.

THL:n järjestämä Terve-SOS kokoaa sosiaali- ja terveysalan päättäjät ja työntekijät yhteen oppimaan ja jakamaan osaamaansa uutta sekä verkostoitumaan.

Mistä on kyse?