Live
Tubecon 2016
tapahtumat

Tubecon 2016

Sitra on yhdessä Heurekan kanssa mukana Pohjoismaiden suurimmassa Youtube-yhteisön livetapahtumassa Tubeconissa 12.–13.8.

Minkälaista suomalaisten arki on 50 vuoden päästä? Mitä ajattelemme terveydestä ja hyvinvoinnista, miten matkustamme tai asumme, mitä syömme, minkälainen luonto meitä ympäröi? Sano sinä!

Heurekan ja Sitran yhteinen Seitsemän sisarusta tulevaisuudesta -näyttely herättää keskustelua tulevaisuudesta marraskuusta 2017 alkaen. Sitä ennen Suomea kiertää kiertue, jossa tulevaisuuden päätöksentekijät eli nuoret rakentavat sisarushahmoja ja kehittävät siten näyttelyn sisältöä omien tulevaisuuskuviensa pohjalta.

Pilotoimme tammikuussa starttaavaa kiertuetta nyt Tubeconissa. Hartwall Areenalla järjestettävässä tapahtumassa yleisö saa osallistua näyttelyn hahmojen kehittämiseen: Miltä tulevaisuus näyttää sinun unelmissasi? Näkyykö siellä punainen tupa vai serverihotelli? Entä tyylisi, olisiko se pitsiä, puukuitua vai sittenkin nahkatakki? Millä matkustaa, jos valittavana on lentokone, rahtilaiva tai polkupyörä?

Tule moikkaamaan meitä ja Pepper-robottia My Future -alueelle Hartwall Arenan 1. kerrokseen!

 

Tulevaisuustalo Sitra perustettiin, kun Suomi täytti 50 vuotta 1967.  Juhlimme 50-vuotista taivaltamme tulevaisuustyön merkeissä. Sinut on kutsuttu mukaan! Heurekan kanssa järjestettävä Seitsemän sisarusta tulevaisuudesta -näyttely on myös osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa.

Mistä on kyse?