Live
Tulevaisuustarinoita koronan muuttamasta maailmasta
tapahtumat

Tulevaisuustarinoita koronan muuttamasta maailmasta

Koronapandemia muuttaa maailmaamme. Mitä pidempiaikaisia vaikutuksia koronalla on ja miltä toivottavat tulevaisuudet voisivat näyttää?

  • 05.11.2020 klo 09:00 - 10:00
  • Verkkotapahtuma

Tervetuloa Megatrendit koronan valossa -selvityksen julkistukseen kuulemaan, minkälaisia pidemmän aikavälin vaikutuksia koronalla on megatrendeihin, mistä asioista olisi tärkeä keskustella juuri nyt, kun rakennamme toisenlaista tulevaisuutta ja mitkä asiat luovat toivoa tässä hetkessä.

Julkaisu pohjautuu kesällä julkaistuun Koronan vaikutukset -artikkelisarjaan. 

Pohdimme tilaisuudessa myös kolmen tulevaisuustarinan avulla, miltä toivottavat tulevaisuudet voisivat näyttää ekologisen jälleenrakennuksen, demokratian ja reilun datatalouden näkökulmasta. Tulevaisuustarinoita meille tarjoilevat Matilda Kivinen, Sara Nyman sekä Sari Rautio. Tarinoita syvennetään tulevaisuuspaneelissa, jonka vetää Ylen Runoraadistakin tuttu Minna Joenniemi ja jossa keskustelevat Globe Hopen perustaja Seija Lukkala, Helsingin yliopiston tutkija Mika Pantzar sekä Culturan ohjelmajohtaja Anna Sidorova. 

Tapahtumaan ilmoittautumalla saat striimilinkin ja pääset seuraamaan tilaisuutta. Ilmoittaudu tilaisuuteen 4.11.2020 mennessä.

Jos haluat päästä jatkamaan keskustelua tilaisuuden teemoista, voit osallistua myös Poikkeusajan dialogiin: Toisenlaiset tulevaisuudet 12.11.

Mistä on kyse?