Live
Poikkeusajan dialogi: Toisenlaiset tulevaisuudet
Verkkotapahtuma

Poikkeusajan dialogi: Toisenlaiset tulevaisuudet

Korona on muuttanut maailmamme. Paluuta entiseen ei ole, mutta millainen voisi olla toisenlainen, parempi tulevaisuus? Minkälaiset asiat tässä hetkessä tuovat sinulle toivoa tai mikä pohdituttaa?

  • 12.11.2020 klo 14:00 - 16:00
  • Verkkotapahtuma

Tervetuloa Poikkeusajan dialogiin toisenlaisesta tulevaisuudesta. Keskustelun tavoitteena on syventää ymmärrystä siitä, millaista parempaa tulevaisuutta haluamme rakentaa koronan muuttamassa maailmassa.  

Keskustelussa on ensin lyhyt dialoginen alustus aiheeseen ”Toisenlainen tulevaisuus”, jonka jälkeen osallistujat jaetaan pienryhmiinjoissa keskustelua käydään dialogiin pohjaavalla Erätauko-menetelmällä. Keskustelua käydään 1,5 tunnin ajan ja lopuksi siinä syntyneet oivallukset käsitellään ja kerätään talteen.  

Tilaisuuden pohjana toimii 5.11. pidettävä Tulevaisuustarinoita koronan muuttamasta maailmasta -tilaisuus sekä tilaisuudessa julkaistava Megatrendit koronan valossa -selvitys. Osallistuaksesi dialogiin sinun ei kuitenkaan tarvitse osallistua aiempaan tilaisuuteen tai lukea julkaisua. Niistä saat toki oivaa ajatusruokaa omille tulevaisuuspohdinnoille, joihin tässä Toisenlaiset tulevaisuudet -dialogissa keskitymme.

Tilaisuus on täynnä, mutta voit ilmoittautua jonotuslistalle.

Keskustelu on osa Poikkeusajan dialogejajoten samana päivänä järjestetään ympäri Suomen suuri määrä keskusteluja elämästä koronan aikana ja tulevaisuudessa. Keskusteluista tehdään yhteenveto, jonka valtiovarainministeriö toimittaa valtion ja kuntien hallinnoille. Yhteenveto julkaistaan myös kaikkien hyödynnettäväksi osoitteeseen www.eratauko.fiPoikkeusaikojen dialogin kokonaisuutta koordinoi DialogiAkatemia, Erätauko-säätiö, oikeusministeriö, Sitra ja valtiovarainministeriö.

Mistä on kyse?