Live
Tulevaisuusvalta-ohjelman hakuklinikka
Verkkotapahtuma

Tulevaisuusvalta-ohjelman hakuklinikka

Muhiiko mielessäsi idea tulevaisuusvallan laajentamiseksi? Oletko kiinnostunut Sitran Tulevaisuusvalta-ohjelmasta ja oman idean viemisestä käytäntöön?

Sitra käynnistää keväällä 2024 haun Tulevaisuusvalta-ohjelmaan, jossa kokeillaan tulevaisuusvallan laajentamista käytännössä. Ohjelma käynnistyy kesällä 2024 ja jatkuu alkuvuoteen 2025.

Ohjelma on tarkoitettu toimijoille, jotka ovat kiinnostuneita tulevaisuusvallan laajentamisesta ja haluavat tuoda uusia ääniä tulevaisuudesta käytäviin keskusteluihin. Hakijan tulee olla rekisteröity organisaatio, eli yksityishenkilöistä koostuva tiimi ei voi hakea mukaan ohjelmaan. Ohjelmaan valituille tiimeille Sitra tarjoaa koulutusta, kokeilurahoitusta ja vertaistukifoorumin. Hakusivulta löytyy hakuilmoitus, tarkempi aikataulu ja kokeiluhankesuunnitelmapohja.

Hakuklinikalla kuulet lisää Tulevaisuusvalta-ohjelmasta ja pääset kysymään hakuun liittyviä kysymyksiäsi suoraan sitralaisilta. Ilmoittaudu mukaan!

Halutessasi voit lähettää kysymyksesi meille jo ennakkoon osoitteeseen: tulevaisuusvalta@sitra.fi.

P.S. Tsekkaa myös Tulevaisuusajattelusta tulevaisuusvaltaan -webinaarit, joissa pääset sukeltamaan syvemmälle Tulevaisuusvalta-ohjelman teemoihin. Osallistuminen webinaarisarjaan tai webrinaaritallenteiden katsominen on myös edellytys Tulevaisuusvalta-ohjelmaan valinnalle, sillä webinaareissa opitaan ohjelman kannalta tärkeitä perustietoja.

Mistä on kyse?