Live
Työpajat: Tule testaamaan uutta kestävän elämän suunnittelutyökalua
Työpaja

Työpajat: Tule testaamaan uutta kestävän elämän suunnittelutyökalua

Uusi versio huippusuositusta Elämäntapatestistä on lähes valmis. Tule mukaan testaamaan ja kehittämään uutta palvelua! Tarjoamme työpajassa ruokaa ja eväitä kestävämpään elämään.

  • 12.04.2023 klo 00:00 - 09.05.2023 klo 00:00

Olemme kuluneen vuoden aikana kehittäneet uutta palvelua, joka auttaa elämään kestävämpää arkea. Nyt olemme vihdoin pisteessä, jossa voimme pian julkaista sen kaikkien käytettäväksi.

Ennen julkaisua toivoisimme kuitenkin vielä hiukan apua yksityiskohtien hiomiseen, jotta uusi testi auttaa mahdollisimman monia. Kutsummekin nyt juuri SINUT mukaan tähän testiryhmään.

Järjestämme kaksiosaisen työpajan. Ensimmäisessä osassa tutustumme palveluun lounaan tai päivällisen merkeissä. Osallistujat saavat testata palvelua työpajan jälkeen noin kahden viikon ajan.

Testiajan jälkeen tapaamme uudestaan ja haluamme kuulla palautetta: miltä palvelu sinusta tuntui ja kuinka se vaikutti arkeesi? Mikä tuntui helpolta tai oliko jokin vaikeaa? Oliko jotain, missä olisit toivonut tukea?

Tarjoamme molemmissa työpajoissa ruokaa, minkä vuoksi pyydämme ilmoittautumaan tapahtumiin etukäteen. Jos olet kiinnostunut aiheesta, muttet pääse ensimmäiseen tapaamiseen, saat ohjeet itsenäiseen työkalun käyttöön ennen toista tapahtumaa.

Kutsu siis kaveri mukaan ja tulkaa nauttimaan hyvästä ruoasta ja seurasta sekä testaamaan kestävän elämän uutta suunnittelutyökalua ensimmäisten joukossa!

Työpajat järjestetään Jyväskylässä (12.4. ja 21.4.), Tampereella (15.4. ja 6.5.) ja Helsingissä (25.4. ja 9.5.).

Helsinki 25.4. ja 9.5.

Helsingin työpajat järjestetään yhteistyössä Herttoniemen kirjaston kanssa. Tutustu työpajojen ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Jyväskylä 12.4. ja 21.4.

Jyväskylän työpajat järjestetään yhteistyössä Jyväskylän yliopiston kanssa. Tutustu työpajojen ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Tampere 15.4. ja 6.5.

Tampereen työpajat järjestetään yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa. Tutustu työpajojen ohjelmaan Tampereen kaupungin sivuilla ja ilmoittaudu mukaan!

Ota yhteyttä
Projektikoordinaattori, Luonto ja arki sekä PSLifestyle

+358 294 618 395

Mistä on kyse?