Live
Uudistavan viljelyn e-opiston avajaiset
Julkistustilaisuus

Uudistavan viljelyn e-opiston avajaiset

9.2. avautuu kaikkien käyttöön uusi maksuton verkkokurssi, jossa yhdistyvät maanviljelyn kannattavuuden parantaminen, käytännön ympäristötyö ja tutkitun tiedon soveltaminen käytäntöön.

Uudistavan viljelyn e-opisto kokoaa yhteen tieteellistä tietoa ja viljelijöiden käytännön osaamista. Kurssilla saatavaa oppia voi soveltaa suoraan omalla tilalla ja parantaa maaperää ja satoa. Sitran rahoituksella 2017 käynnistyneeseen Carbon Action -toimintaan pohjautuva kurssi tuo tiedon helposti ja ilmaiseksi kaikkien saataville. Kurssi on saatavilla suomeksi ja ruotsiksi.

Tilaisuudessa on puhujina mm. Baltic Sea Action Groupin hallituksen puheenjohtaja Saara Kankaanrinta, Reaktorin toimitusjohtaja Sampo Pasanen, Ilmatieteen laitoksen tutkimusprofessori Jari Liski, Sitran Kestävyysratkaisut-teeman johtaja Mari Pantsar sekä Valion hiilineutraalin maitoketjun johtaja Juha Nousiainen.

Aamupäivän kestävässä tilaisuudessa on kaksi osaa ja voit osallistua kumpaankin tai vain toiseen. Tilaisuus on pääosin suomeksi, mutta kysymyksiä voi esittää myös ruotsiksi.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan BSAG:n tapahtumasivulla.

Mistä on kyse?