Live
Vaikuttavuuden Boot Camp: vaikuttavuuden ABC
Työpaja

Vaikuttavuuden Boot Camp: vaikuttavuuden ABC

Vaikuttavuuden perusteet -työpaja soveltuu yrityksille ja palveluntuottajille, joita kiinnostaa yhteiskunnallisen vaikuttavuuden mallintaminen ja mittaaminen sekä vaikuttavuuslähtöisen liiketoiminnan kehittäminen.

Hae mukaan! 22.8.2019 mennessä
  • 04.09.2019 klo 09:00 - 16:00

Haemme osallistujia Vaikuttavuuden Boot Campiin (työpaja 1), joka järjestetään keskiviikkona 4.9.2019 Helsingissä.

Työpajan tavoitteena on luoda perusteet osallistujien vaikuttavuusajattelulle ja antaa työkaluja vaikuttavuuden mallintamiseen, joka on vaikuttavuuslähtöisen toiminnan kivijalka.

Työpajaan on tarjolla paikkoja noin 15 organisaatiolle. Jokaisesta organisaatiosta voi osallistua 1-2 henkeä. Mukana ovat myös Kokeilunpaikka.fi:n kokeiluhaun kautta valitut, tyypin 2 diabeteksen ehkäisyyn ratkaisuja hakevat kokeilijat. Näin ollen työpajaan osallistuu yhteensä noin 30 organisaatiota.

Kaikki yhteiskunnallisia haasteita ratkovat tahot voivat hakea mukaan. Jos joudumme valitsemaan osallistujia, annamme etusijan sellaisille tahoille, joiden ratkaisut liittyvät elintapamuutosten aikaansaamiseen. Painotamme tuotettavan ratkaisun laatua ja skaalautumismahdollisuuksia,  organisaation yhteiskunnallisen vaikuttavuuden näkemyksellisyyttä sekä osallistujajoukon yhteensopivuutta.

Hae mukaan tämän linkin kautta 22.8. klo 16 mennessä.
Valitut saavat tiedon valinnasta viimeistään tiistaina 27.8.2019.

 

Lisätietoja Vaikuttavuuden Boot Campeista ja työpajojen 1 – 3 sisällöistä löydät täältä.

Vaikuttavuuden Boot Camp -päivän toteutuksesta vastaa Sitran valitsemana asiantuntijaorganisaationa Deloitte. Työpaja on valituille osallistujille maksuton.

 

Mistä on kyse?