Live
Poikkeusajan dialogi
Kutsuvierastilaisuus

Poikkeusajan dialogi

Miten koronakriisi muuttaa Suomea ja maailmaa?

  • 09.06.2020 klo 08:30 - 10:30
  • Verkkotapahtuma

Koronakevään päätteeksi kutsuimme Sitran yhteiskunnallisen koulutuksen alumnit Poikkeusajan etädialogiin keskustelemaan siitä, miten koronakriisi muuttaa Suomea ja maailmaa.

Dialogi järjestettiin tiistaina 9.6.2020 klo 8.30-10.30.

Dialogin tavoitteena oli lisätä ymmärrystä siitä, millaista on elää poikkeusajan Suomessa juuri nyt. Millaisia ajatuksia poikkeusaika herättää sinussa? Miten koronakriisi muuttaa Suomea ja maailmaa?

Keskustelumme oli osa Poikkeusajan dialogeja, joita on toteutettu kahden viikon välein koko kevään ajan, ja joissa keskustelijoita on ollut mukana jo yli 1000. Kokonaisuutta koordinoivat DialogiAkatemia, Erätauko-säätiö ja Valtiovarainministeriö. Sitra on mukana rahoittajan ja yhteistyökumppanin roolissa.

Samanaikaisesti oman dialogimme kanssa 9.6.2020 järjestettiin ympäri Suomen suuri määrä muita keskusteluja, joiden luotaavat kansalaisten kokemuksia poikkeusajan Suomessa eri näkökulmista. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, mutta niistä kootaan yhteenvedot kaikkien hyödynnettäväksi osoitteeseen https://www.eratauko.fi/ajankohtaista/. Lisäksi Valtionvarainministeriö välittää yhteenvedot valtion ja kuntien hallinnoille.

Heräsikö kiinnostus?

DialogiAkatemia, Erätauko-säätiö ja Valtiovarainministeriö suunnittelevat yhteistyössä Sitran kanssa Poikkeusajan dialogeille jatkoa syksylle. Seuraa https://www.eratauko.fi/ajankohtaista/ sekä Twitterissä @erataukosaatio, jos haluat kuulla jatkosta.

Mistä on kyse?