uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

Haemme viestinnän asiantuntijaa Osaamisen aika -avainalueelle

Palatko yhteistyölle ja selkeäsanaisen innostavalle viestinnälle? Tulisitko uudistamaan kanssamme elinikäistä oppimista viestijän roolissa?

Julkaistu

Haemme yhteiskunnallisen uudistumisen vauhdittamisesta innostunutta viestinnän ammattilaista vastaamaan Sitran Osaamisen aika -avainalueen viestinnästä. Viestinnän asiantuntijan työssä korostuu vahva tulevaisuutta rakentava työote sekä prosessin vaikuttavuutta monipuolisesti tukeva sisällöntuotanto.

Osaamisen aika – Elinikäisestä oppimisesta kilpailukykyä ja hyvinvointia -avainalue tukee yhteiskunnallisia toimijoita Suomessa elinikäisen oppimisen vauhdittamiseksi. Tavoitteenamme on nopeuttaa siirtymistä elinikäisen oppimisen politiikkaan, jossa osaamista ja työtä tarkastellaan hyvinvoinnin rakennusaineina, ja jossa osaamisen kehittämiseen käytetyt resurssit nähdään tuottavana investointina Suomen kilpailukykyyn.

Haemme nyt

viestinnän asiantuntijaa

määräaikaiseen työsuhteeseen 30.9.2021 asti.

Asiantuntijana toimit Viestintä ja yhteistyösuhteet -toiminnossa vastuualueenasi Osaamisen aika -avainalueen strateginen viestintä ja käytännön toteutus. Tunnet entuudestaan elinikäisen oppimisen tematiikkaa ja pystyt poimimaan olennaiset asiat esimerkiksi työpajatyöskentelyn, kokousten tai muuten tuotetun informaation tuloksista ja kiteyttämään ne yleistajuiseen muotoon vaikkapa artikkeliksi.

Tunnistat toimintaympäristöstä mahdollisuusviestinnän paikat ja sparraat tiimin asiantuntijoita vaikuttavan viestin muotoilemisessa. Ymmärrät sidosryhmiämme ja kehität viestintäämme, jotta olemme entistä avoimempi ja ymmärrettävämpi.

Olet vaikuttava kirjoittaja ja taitava kiteyttäjä. Sinulla on monipuolista sisällöntuotanto-osaamista sekä kykyä ja halua etsiä uusia tapoja dialogiseen viestintään.

Odotamme sinulta:

  • kokemusta ja näyttöä tuloksellisesta yhteiskunnallisesta viestinnästä sekä ymmärrystä ja kokemusta elinikäisen oppimisen kentästä
  • paloa yhteiskunnallisen uudistumisen vuoropuheluun ja viestintään
  • halua ja kykyä sanoittaa monimutkaisempiakin sisältöjä ja tulevaisuusaiheita
  • vankkaa osaamista viestinnän strategisesta suunnittelusta ja toteutuksesta
  • monipuolista osaamista viestinnän uusista mahdollisuuksista, keinoista ja kanavista
  • kokemusta vaativien toimintaympäristöjen ja asiakokonaisuuksien haltuunotosta
  • monipuolista yhteiskunta- ja sidosryhmäosaamista sekä kiinnostusta yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemiseen
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä vankkaa osaamista projektityöskentelystä

​Katsomme eduksi hyvän suullisen ja kirjallisen ruotsin kielen taidon.

Tarjoamme sinulle:

  • monipuoliset ja haastavat asiantuntijan tehtävät
  • dynaamisen työympäristön, innostuneet työkaverit ja näköalapaikan suomalaiseen yhteiskuntaan

Tehtävä on määräaikainen 30.9.2021 asti ja se alkaa mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si tästä 23.10.2019 klo 24  mennessä.

 

Lisätietoja tehtävästä:

Veera Heinonen, johtaja, Viestintä ja yhteistyösuhteet, +358 50 372 5244 (perjantai 11.10. klo 11-12)
Helena Mustikainen, projektijohtaja, Osaamisen aika, +358 40 560 5663 (torstai 10.10. klo 8.30-9.30 ja maanantai 14.10 klo 15.00-16.00)

 

Mistä on kyse?