archived
Arvioitu lukuaika 2 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Sitra rekrytoi: Avustava asiantuntija Ratkaisu 100 -haastekilpailuun

Julkaistu

Haluatko olla mukana toteuttamassa Suomen suurinta innovaatiokilpailua? Innostutko työpajojen toteuttamisesta ja olet omillasi verkostojen hallinnassa? Oletko etsimämme luova ja tehokas käytäntöön viejä ja projektiosaaja, jolla on todellinen tekijän asenne? Etsimme nyt Ratkaisu 100 -tiimiin avustavaa asiantuntijaa! 

Sitra toteuttaa osana Sitra 50 -juhlavuotta ja Suomi 100 -juhlavuotta Ratkaisu 100 -haastekilpailun (challenge prize). Kilpailussa monialaiset tiimit kehittävät ratkaisuja syksyllä valittavaan yhteiskunnalliseen haasteeseen. Projekti starttasi vuoden alusta. Kilpailun aikana tiimejä tuetaan työpajoissa ja tapaamisissa. Kokonaisuudesta vastaa Sitran Yhteiskunnallinen koulutus.

Etsimme nyt Ratkaisu 100 -tiimiin avustavaa asiantuntijaa. Tehtävässä painottuu oma-aloitteinen työskentely Ratkaisu 100 -kilpailun toteutuksessa. Toteutat erilaisia tilaisuuksia ja työpajoja suunnittelusta aina toteutukseen asti. Kartoitat verkostoja ja toimijoita kilpailun eri vaiheisiin, sekä koordinoit ja hallitset verkostoja kilpailun edetessä. Työ tapahtuu vahvasti yhteistyössä tiimin muiden jäsenten ja eri kumppanien kanssa. 

Työnkuvaan kuuluu aluksi syksyn työpajojen suunnittelu tilojen, menetelmien, fasilitoinnin ja sisältöjen osalta. Lisäksi työhön kuuluu verkostojen kartoitus haastekilpailun näkökulmasta, sekä haastekilpailumetodin kehittäminen yhdessä muun tiimin kanssa. 

Olet etsimämme henkilö, jos palat halusta kehittää avoimeen innovaatioprosessiin pohjautuvaa haastekilpailuin metodia. Sinulla on kokemusta osallistavien työpajojen suunnittelusta ja toteutuksesta. Lisäksi olet omillasi verkostojen ja kumppanien metsästämisessä ja sitouttamisessa. Tehtävä on määräaikainen 03/2018 saakka.

Odotamme Sinulta:

  • Käytännön kokemusta osallistavien työpajojen suunnittelusta ja toteutuksesta
  • Kokemusta verkostojen tai kumppanuuksien kokoamisesta, hallinnasta ja ylläpidosta
  • Halua ja kykyä perehtyä innovaatiotyökaluihin ja alustoihin, kuten kiihdyttämöihin ja haastekilpailuihin
  • Ymmärrystä yhteiskunnan toimijakentästä, soveltuvaa koulutusta ja hyvää kielitaitoa
  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kykyä saada muut mukaan
  • Kykyä omaksua asioita nopeasti ja toimia oma-aloitteisesti, itsenäisesti, innovatiivisesti ja rohkeasti

Tarjoamme:

  • Monipuolisen ja haastavan työnkuvan
  • Dynaamisen työympäristön, innostuneet työkaverit ja näköalapaikan tulevaisuus-kysymysten äärellä suomalaiseen yhteiskuntaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään keskiviikkona 4.5. tänne. Mainitsethan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloitusajankohdan. Jos mahdollista, toimitathan hakudokumenttisi yhtenä PDF-tiedostona. 

Sitraan voit tutustua osoitteessa: www.sitra.fi. Tehtävästä lisätietoja antaa Kalle Nieminen (040 843 5324) (to 28.4. 09.00 – 11.00, ti 3.5. 09.00 – 12.00) ja hakuprosessista lisätietoja antaa aTalentin Recruitment Consultant Jesse Kinnunen (050 469 9120, jesse.kinnunen[at]atalent.fi).

Ota yhteyttä

Mistä on kyse?