archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Helsingin ja Tampereen yliopistot alkavat kouluttaa kiertotalouden muutosjohtajia

Helsingin ja Tampereen yliopistot lyöttäytyvät yhteen ja alkavat kouluttaa kiertotalouteen muutosjohtajia. Verkkokurssi on osa Kiertotalousopetusta kaikille koulutusasteille -hankekokonaisuuttamme.

Julkaistu

Helsingin ja Tampereen yliopistot alkavat kouluttaa yhdessä muutosjohtajia kiertotalouteen. Kestävyysmuutoksen johtajat -verkkokurssi valmistuu vuoden 2018 aikana ja on osa Sitran Kiertotalousopetusta kaikille koulutusasteille -hankekokonaisuutta. Opiskelijat oppivat kurssin aikana tarttumaan globaaleihin kestävyyshaasteisiin ja muuttamaan organisaatioiden toimintaa kiertotalouden mukaiseksi. Yliopistot suunnittelevat myös laajemman kiertotalouden sivuaineen kehittämistä.

”Muutos kohti kiertotaloutta edellyttää uudenlaista osaamista niin yrityksissä kuin koko yhteiskunnassa. Helsingin ja Tampereen yliopistojen yhdessä valmistelema kurssi tarjoaa hienosti opiskelijoille välineitä pohtia omia arvojaan ja osaamistaan tämän muutoksen edistäjinä”, kommentoi Sitran johtava asiantuntija Nani Pajunen.

Lue lisää Helsingin yliopiston tiedotteesta.

Mistä on kyse?