Julkaistu 02.03.2018

Nuori, hae kesätöihin kiertotalous­guruksi!

Haluatko tänä kesänä muuttaa maailmaa ja rakentaa yhdessä asiantuntijoiden kanssa kestävämpää tulevaisuutta? Taloudellinen tietotoimisto TAT ja Sitra etsivät neljää nuorta kesätöihin syventymään kiertotalouteen ja sen liiketoimintamahdollisuuksiin.

Globaali kestävyyskriisi haastaa meidät muuttamaan elämäntapojamme kestävämmiksi ja huomioimaan liiketoiminnassamme maapallon kantokyvyn rajat. Tulevaisuudessa tarvitsemme osaajia, jotka osaavat käyttää kiertotalouden tarjoamia ratkaisuja niin työssään kuin arjessaan. Etsimme TATin kanssa neljää nuorta kesätöihin kartuttamaan kiertotaloustaitojaan ja tutkimaan, ovatko yritykset valmiit siirtymään kiertotalouteen.

Voit hakea kesätöihin TATiin, jos olet suorittanut hyväksytysti vähintään yhden Yrityselämän nuoret sukupolvet –kurssin tämän lukuvuoden aikana. Yrityselämän nuoret sukupolvet on lukioissa ja ammattikouluissa opiskeleville suunnattu kurssikokonaisuus, jossa opitaan kiertotalous- ja liiketoimintataitoja. Kurssikokonaisuus on yksi Sitran kiertotalousopetusta edistävistä koulutushankkeista.

Tutustu kesätyöhön tarkemmin ja hae siihin TATin sivuilta.

Mistä on kyse?