Live
1,5 asteen elämäntavat -selvityksen julkaisutilaisuus
Julkistustilaisuus

1,5 asteen elämäntavat -selvityksen julkaisutilaisuus

Millaisia ovat 1,5 asteen elämäntavat? Sitran uusi kansainvälinen selvitys ehdottaa selkeitä tavoitteita ja vaihtoehtoja, joiden avulla voimme muuttaa elämäntapamme ja kulutuksemme ilmastotavoitteiden mukaiseksi.

Katso tilaisuuden kalvot.

Meidän on vähennettävä elämäntapojemme aiheuttamia ilmastopäästöjä merkittävästi, mikäli aiomme rajoittaa ilmaston lämpenemisen enintään 1,5 asteeseen Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteiden mukaisesti. Miten se on mahdollista? Sitran tuore selvitys 1,5 asteen elämäntavat – Miten voimme muuttaa hiilijalanjälkemme ilmastotavoitteiden mukaiseksi? esittää ratkaisuja ja luo samalla toivoa osoittaen, millaisia ripeitä muutoksia yksilöiden ja kotitalouksien on syytä jatkaa ja käynnistää.

Tervetuloa tutustumaan julkaisuun ja keskustelemaan aiheesta!

Tilaisuus on suunnattu kaikille kiinnostuneille, erityisesti kuluttajamarkkinoihin vaikuttaville päätöksentekijöille ja yrityksille tai aiheesta kiinnostuneille yksityishenkilöille. Tilaisuus on maksuton ja sen kieli on suomi.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 14.5. mennessä ilmoittautumislinkin kautta. Tilaisuutta voi seurata myös verkkolähetyksenä. Etäosallistuminen ei vaadi ilmoittautumista etukäteen.

Mistä on kyse?