Live
Elinikäisen oppimisen ihanteet
Verkkotapahtuma

Elinikäisen oppimisen ihanteet

Maaliskuun Sivistys+-aamukahveilla sukelletaan pohtimaan elinikäisen oppimisen arvoja ja ihanteita. Millaisia ihanteita elinikäisen oppimisen taustalla on tunnistettavissa? Millaisille arvoille tulevaisuutta tulisi rakentaa?

Sivistys+-aamukahvit on sivistystoimijoille ja sivistyksestä kiinnostuneille suunnattu verkkokeskustelujen sarja. Keskusteluissa etsitään yhdessä sivistyksen suuntaa viheliäisten ongelmien ajassa ja inspiroidutaan uudenlaisen sivistystyön esimerkeistä.

Maaliskuun aamukahveilla sukelletaan elinikäisen oppimisen arvoihin ja ihanteisiin. Millaisia ihanteita ja jännitteitä elinikäisen oppimisen taustalla on tunnistettavissa ja millaista tulevaisuutta ne meille tarjoavat yksilöinä ja yhteiskuntana? Millaisille arvoille elinikäisen oppimisen tulevaisuutta tulisi viheliäisten ongelmien ajassa rakentaa?

Keskustelun alustajana toimii erikoistutkija Heikki Kinnari Turun yliopistolta, joka on tutkinut elinikäisen oppimisen politiikkaa ja sen rakentamaa käsitystä ihmisestä. Hän työskentelee tällä hetkellä Suomen Akatemian rahoittamassa tutkimushankkeessa Elämää reunalla: elinikäinen oppiminen, hallintavalta ja neuroottinen kansalainen. Kommenttipuheenvuorossa Sitran Osaamisen aika –projektin Tapio Huttula pohtii ihanteiden merkitystä elinikäisen oppimisen politiikassa.

Ilmoittautuminen 25.3.2021 mennessä.

Tervetuloa mukaan!

Lisää tätä? Jos haluat saada Sivistys+-projektimme ajankohtaisia kuulumisia ja tietoa tulevista tapahtumistamme sähköpostiisi, liity Sivistys+-postituslistalle verkkolomakkeella.

Mistä on kyse?