Live
Heikot signaalit 2022 -julkistustilaisuus
Verkkotapahtuma

Heikot signaalit 2022 -julkistustilaisuus

Tarvitsemme toisenlaisia tarinoita tulevaisuuksista ja nykyisten tarinoiden haastamista. Tervetuloa Heikot signaalit -julkistustilaisuuteen kuulemaan aikamme kannalta mielenkiintoisista heikoista signaaleista eli muutosten ensioireista!

Mitä uusi vuosi tuo tullessaan? Ainakin Sitran heikot signaalit -työn julkistustilaisuuden!

Tarvitsemme toisenlaisia tarinoita tulevaisuuksista ja nykyisten tarinoiden haastamista. Tämän vuoksi julkaisimme heti vuodenvaihteessa Heikot signaalit 2022 -selvityksen ja järjestämme julkistustilaisuuden 13.1.2022.

Julkistustilaisuudessa ennakoinnin asiantuntijamme Mikko Dufva ja ennakointi- ja strategiajohtajamme Katri Vataja kertovat eri teemoihin liittyvistä heikoista signaaleista ja siitä, mitä ne voisivat tarkoittaa arjessa ja erilaisten tulevaisuuksien kannalta. Heikoista signaaleista ovat keskustelemassa signaalitiedustelija Aleksandra Stenar, kirjailija Mirja Hämäläinen sekä toimittaja Niclas Storås. Lopuksi toisenlaisiin tulevaisuuksiin meidät vie räppäri ja runoilija Hassan Maikal.
Tarjolla on siis inspiraatiota ja työkaluja tulevaisuuspohdintoihin.

Varaa siis kalenteriisi 13.1.2022 klo 09.00–10.30 ja tule viettämään kanssamme aamupäivä heikkojen signaalien parissa.

Pssst!

Koska tulevaisuustieto on parasta jaettuna ja keskusteluna, voit myös kutsua porukan koolle ja järjestää oman Signaalistudion

Mistä on kyse?