Live
Heurekan kiertotalous­näyttelyn avajaiset
tapahtumat

Heurekan kiertotalous­näyttelyn avajaiset

Miten meistä jokainen voi hillitä ilmastonmuutosta ja rakentaa kestävää tulevaisuutta? Heurekan uudessa kiertotalousnäyttelyssä tutustutaan tavaroiden ja materiaalien kiertoon käytännössä.

Kiertotehdas-näyttelyssä pääset tutustumaan kiertotalouteen tulevaisuuden tehtaan työntekijänä. Kaikenikäisille sopivassa näyttelyssä voit muun muassa pidentää korjauspajassa tuotteiden elinkaarta, luoda uusia tuotteita uusiotuotepajassa ja pohtia kestävää kuluttamista vauhdikkaan kuvakyselyn kautta. 

Näyttelyn avajaisia vietetään lauantaina 26.10. klo 10-18 Heurekassa. Näyttelyn lisäksi pääset tutustumaan kiertotalouden mahdollisuuksiin monissa eri työpajoissa, joita on tarjolla ympäri Heurekaa tapahtumapäivänä. Näyttelytuottaja Sami Pihkala on tavattavana näyttelyalueella kello 12-13. Tapahtumassa on lisäksi useita kiertotalouden asiantuntijoita vastaamassa kysymyksiin.

Näyttely on auki toistaiseksi ja sen pääyhteistyökumppanina on tulevaisuustalo Sitra. Kiertotalousnäyttely on osa Sitran kiertotalouskoulutuksen kokonaisuutta, jonka tavoitteena on edistää suomalaisten kiertotalousosaamista.

Näyttelyn strategisina kumppaneina ovat Neste Oyj, Metsäteollisuus ry ja Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY. Avajaistapahtuman yhteistyökumppaneina ovat edellä mainittujen lisäksi SYKE, VTT, Aalto-yliopisto, Helsingin yliopisto, Verso Wood ja UPM.

Lue lisää tapahtumasta, kiertotalousnäyttelystä ja Heurekan kiertotalousohjelmasta Heurekan sivuilta.

Mistä on kyse?