Live
Infotilaisuus: Tyypin 2 diabeteksen ehkäisyyn kehitteillä SIB-hanke
tapahtumat

Infotilaisuus: Tyypin 2 diabeteksen ehkäisyyn kehitteillä SIB-hanke

Onko yritykselläsi tai organisaatiollasi palvelu, joka voisi toimia kirittäjänä tyypin 2 diabeteksen ehkäisyssä? Entä oletko kiinnostunut julkisen sektorin vaikuttavuusperusteisista hankinnoista?

Ilmoittaudu 5.4. mennessä

Haluaisitko toimia hankkeessa, jossa resurssit suunnataan vaikuttavasti ja saavutettuja tuloksia mitataan? Entä oletko valmis oman palvelusi vaikuttavuuden todentamiseen ja uudenlaiseen yhteistyöhön muiden toimijoiden kanssa yhä vaikuttavampien ratkaisujen tuottamiseksi ja hyvinvoinnin edistämiseksi? Jos vastaat kyllä, tämä voi olla tilaisuutesi!

Suomen ensimmäiset tulosperusteista rahoitussopimukset eli SIBit etenevät hyvää vauhtia. Seuraavaksi on suunnitteilla SIB-hanke tyypin 2 diabeteksen ehkäisyyn.

Tule kuulolle ja ota näistä selvää:

  • Mikä on tulosperusteinen rahoitussopimus ja miksi sitä tarvitaan?
  • Miten SIB-sopimusta aiotaan käyttää ehkäisemään tyypin 2 diabeteksen puhkeamista?
  • Miten voit palveluntuottajana päästä mukaan uudenlaiseen toimintaan ja sen rahoitukseen?

Tilaisuus on suunnattu kaikille palveluntarjoajille, joilla on ratkaisu tyypin 2 diabeteksen ehkäisyyn. Rohkaisemme osallistumaan laajasti myös perinteisen diabetes- tai terveyssektorin ulkopuolelta vaikkapa uudenlaiset liikkumisen, ajanhallinnan tai ilmastomuutokseen liittyvät ratkaisut voivat tukea terveellistä elämäntapaa ja näin ehkäistä diabeteksen syntymistä. Kiinnostavia ovat myös kokonaisvaltaiset ratkaisut pitkäaikaisen elämäntapamuutoksen takana.

Tapaat samalla hankkeen taustajoukkoja (Itä-Suomen yliopisto, Kela, sosiaali- ja terveysministeriö, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Työterveyslaitos, valtiovarainministeriö ja Sitra), vaikuttavuuden mallintajia ja aiheesta kiinnostuneita palveluntuottajia, jotka ovat kenties tulevia yhteistyökumppaneitasi.

Infotilaisuuden esitysmateriaali

Professori Janne Martikainen, Itä-Suomen yliopisto: Mitä on tyypin 2 diabetes ja  mitä ongelmaa ratkaisemme?

Mistä on kyse?