Live
Kuntien kiertotalousetkot
tapahtumat

Kuntien kiertotalousetkot

Kiertotalousetkoilla saat roimasti uusia ideoita, työkaluja ja tuttavuuksia kiertotalouden hyödyntämiseksi omassa kunnassasi. Ja tietysti pizzaa.

Ilmoittaudu 2.9. mennessä

Yhä useampi kunta on ottanut kiertotalouden kilpailuvaltikseen. Miksi? Koska kiertotalous luo kuntien taloudelle tulevaisuudessa varman pohjan, houkuttelee uusia yrityksiä, vahvistaa asukkaiden hyvinvointia – ja siinä sivussa auttaa ilmastonmuutoksen hillinnässä.

Etkoilla pääset tutustumaan kuntien uusimpiin kiertotalousratkaisuihin ja niiden hyötyihin. Kiertotalousratkaisut voivat liittyä esimerkiksi hävikkiruoan vähentämiseen, vähähiiliseen rakentamiseen tai paikallisten yritysten kestävän liiketoiminnan tukemiseen. Saat myös asiantuntijoilta sparrausta siitä, millaisia oman kuntasi kiertotalousratkaisut voisivat olla. Ja ennen kaikkea: tapaat muita kuntien tekijöitä, joiden kanssa voit kenties päätyä tekemään kuntarajat ylittävää yhteistyötä.

Järjestämme etkot yhteistyössä KuntaliitonKL-KustannuksenKEINO-osaamiskeskuksen ja Suomen ympäristökeskuksen CIRCWASTEn ja CANEMUREn kanssa ja niihin voivat osallistua kaikki kuntakentän tekijät, sillä kiertotalous tehdään yhdessä.

Ota siis varaslähtö Kuntamarkkinoihin, jotta kuntasi voi tehdä tulevaisuudessa kiertotalouden menestystekoja joka päivä.

Ilmoittaudu mukaan yllä olevan ilmoittautumislinkin kautta TÄNÄÄN (tai viimeistään 2.9.).

Pukukoodi? Tule sellaisena kuin olet

Avecit? Tervetulleita! Jaa ilmoittautumislinkki kollegallesi tai vaikkapa naapurikuntasi päättäjälle.

Keitä muita on tulossa? Näet päivittyvästä osallistujalistasta, mitkä kunnat ovat pyrkimässä edelläkävijöiden kärkeen. Listalla julkaistaan vain niiden osallistujien nimet, jotka ovat antaneet siihen luvan.

Mistä on kyse?