Live
Sijoitusten ilmastovaikutukset ja ilmastoriskit
tapahtumat

Sijoitusten ilmastovaikutukset ja ilmastoriskit

  • 16.01.2018 klo 08:30 - 12:00
  • Sitra auditorium, Itämerenkatu 11-13, Helsinki

Sijoitusten ilmastovaikutuksia ja ilmastoon liittyviä finanssiriskejä voidaan tarkastella kahdesta eri näkökulmasta. Näitä käsitellään Sitran järjestämässä tapahtumassa, jossa myös selviää Nasdaq Helsingin pörssilistalla olevien yritysten hiilijalanjälki 2017.

Seminaarissa julkistetaan kaksi kiinnostavaa raporttia: Sitran ja ISS-Ethix Climate Solutions esittelevät tulokset raportista Climate impact screening of the companies listed on Nasdaq Helsinki ja WWF Finland, Mandatum Life ja Sitra julkistavat yhteisen oppaansa Sijoittajan opas ilmastoriskien hallintaan. Tilaisuudessa kuullaan myös Mercerin ja CDSB:n puheenvuorot, jotka käsittelevät ilmastoriskien paljastamisen merkitystä sekä sijoittajan että yrityksen näkökulmasta, ja nähdään esimerkki SEBin uudesta lähestymistavasta, jossa ilmastonmuutos huomioidaan osana pääoma-analyysiä (equity analysis) ja arvonmääritystä. Tilaisuus on englanninkielinen.

Paikkoja on rajallisesti ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu täällä ja vahvista osallistumisesi. Tapahtumaa voi myös seurata verkossa tämän linkin kautta.

Lataa tilaisuuden ohjelma ja puhujatiedot.

Lue uutinen raportista.

Ohjelma ja esitykset (englanniksi)

Mistä on kyse?