Live
Hei sinä! Tule keskustelemaan osaamisesta
Keskustelutilaisuus

Hei sinä! Tule keskustelemaan osaamisesta

Mitä minä osaan? Omasta osaamisesta saattaa olla hankala saada otetta siitä huolimatta, että osaamista kertyy elämän varrella työssä, harrastuksissa, perhe-elämässä, opinnoissa ja vapaa-ajalla. Opimme esimerkiksi lukemalla, hakemalla tietoa verkosta, auttamalla naapuria, kasvattamalla lapsia, korjaamalla autoa ja haastavissa tilanteissa työelämässä.

Mistä on kyse?

Haluamme kuulla juuri sinun kokemuksestasi: onko oman osaamisen huomaaminen helppoa vai hankalaa, mikä siinä on auttanut ja milloin olet sitä tarvinnut? Haluamme ymmärtää, millaisia kokemuksia ihmisillä on oman osaamisen huomaamisesta ja etsimme keinoja, miten siitä voisi tehdä helpompaa.

Keitä toivomme paikalle?

Toivomme mukaan aikuisia eri elämäntilanteista: voit olla työelämässä, työn haussa tai muussa tilanteessa. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta oman osaamisesi pohdinnasta. Juuri sinun ajatuksesi ovat meille tärkeitä!

Tasavertainen ja luottamuksellinen keskustelu käydään pienissä noin 5–10 hengen ryhmissä verkossa ammattitaitoisen ohjaajan vetämänä.

Mukaan mahtuu yhteensä 20 keskustelijaa.

Keskustelu toteutetaan Zoom-verkkoalustalla. Ilmoittautuneille olemme lähettäneet linkin ja osallistumisohjeet sähköpostitse. Autamme tarvittaessa linjoille pääsyssä.

Keskustelun järjestää Sitra, joka kerää tietoa elinikäisen oppimisen toteutumisesta ja tunnistamisesta eri elämänvaiheissa. Oman osaamisen tunnistaminen vaikuttaa keskeisesti ihmisen hyvinvointiin ja työllistymiseen, ja siksi aiheesta on tarpeen saada lisäymmärrystä. Keskustelun antia hyödynnetään nimettömänä Osaamisen aika-jatkotyössä.

Mistä on kyse?