Live
Sitra Debatti: Työ muuttuu – markkinat ja sääntely eivät?
tapahtumat

Sitra Debatti: Työ muuttuu – markkinat ja sääntely eivät?

Sitran keskustelutilaisuuksien sarja Sitra Debatti nostaa esiin ajankohtaisia ja Suomen tulevaisuuden kannalta kiinnostavia aiheita.
Työn tulevaisuus mietityttää suomalaisia, ja siihen liittyvät näkemykset ilmentävät sekä huolta että tulevaisuususkoa. Tämä käy ilmi Sitran laajasta työelämän kyselytutkimuksesta, johon kerättiin 5000 vastausta. Miten voimme auttaa työtä ja tekijöitä kohtaamaan nykyistä tehokkaammin? Millä eväillä työpaikoista jatkossa kilpaillaan? Entä miten varmistamme suomalaisen työntekijän kilpailukyvyn yhä kansainvälisemmiksi muuttuvilla työmarkkinoilla?
Debattiin osallistuvat kansanedustajat Tarja Filatov (sdp) ja Elina Lepomäki (kok) sekä työelämäjohtajat Janne Makkula Suomen Yrittäjistä sekä Saana Siekkinen SAK:sta.
 
Lue keskustelun pohjalta laadittu uutinen Reseptejä uuteen työelämään.
 
Ohjelma:
 
Aamiaista tarjolla klo 8.30 alkaen. Ohjelma alkaa klo 9.00
 
Tilaisuuden avaus
Timo Lindholm, teemajohtaja, Uusi työelämä ja kestävä talous, Sitra
Uuden työn valmiudet ja reitit työelämään -kyselytutkimuksen tuloksia 2016
Mikko Hyttinen, Työelämän taitekohdat avainalueen vetäjä, Sitra
 
Sitra Debatti: Työ muuttuu – markkinat ja sääntely eivät?
Tarja Filatov, kansanedustaja
Elina Lepomäki, kansanedustaja
Janne Makkula, johtaja, Suomen Yrittäjät
Saana Siekkinen, johtaja, SAK
Lisäksi varaamme aikaa yleisökysymyksille. Tilaisuuden juontavat Henna Keränen ja Mikko Hyttinen Sitrasta.
 
Paikkoja tilaisuuteen on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.Tilaisuudessa otetaan mahdollisesti valokuvia, joissa voi näkyä myös osallistujia.
 

Etkö pääse paikalle? Seuraa Sitra Debattia verkossa!

Tapahtumaa voi seurata myös webcastina verkossa tai jälkikäteen tallenteelta. Etäosallistumiseen ei tarvitse ilmoittautua.

Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra on tulevaisuusorganisaatio, joka tekee töitä Suomen kilpailukyvyn ja suomalaisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Sitran Uusi työelämä ja kestävä talous -teema edistää työhön ja talouteen liittyvien uudenlaisten ratkaisujen kokeilua ja käyttöönottoa Suomessa. Nostamme esiin uuden työelämän muutosilmiöitä, haemme niihin positiivisia ratkaisuja ja herättelemme keskustelua työelämäkysymyksistä. Lisätietoja Uusi työelämä ja kestävä talous -teemasta löydät täältä

 

Mistä on kyse?