Live
Millaista on tämän päivän sivistyskeskustelu mediassa?
Verkkotapahtuma

Millaista on tämän päivän sivistyskeskustelu mediassa?

Ensimmäisillä Sivistys+-aamukahveilla keskustellaan siitä, kuka sivistyksestä puhuu ja mistä oikein puhutaan, kun puhutaan sivistyksestä?

Sivistys+-aamukahvit on sivistystoimijoille ja sivistyksestä kiinnostuneille suunnattu verkkokeskustelujen sarja. Keskusteluissa etsitään yhdessä sivistyksen suuntaa viheliäisten ongelmien ajassa ja inspiroidutaan uudenlaisen sivistystyön esimerkeistä.

Ensimmäisillä aamukahveilla sukelletaan tutkimaan, millaista on tämän päivän sivistyskeskustelu valtamedioissa ja sosiaalisessa mediassa. Mistä puhutaan, kun puhutaan sivistyksestä?
Kuka sivistyksestä puhuu? Millaisia näkökulmia ja ääniä jää keskustelujen ulkopuolelle? Miten keskusteluun voisi saada mukaan uusia näkökulmia ja keskustelijoita?

Tilaisuudessa tutustutaan Sitran teettämän mediakartoituksen tuloksiin ja pohditaan median roolia sivistyskäsitysten ja -ihanteiden uusintajana ja uudistajana. Mediakartoituksen tuloksia avaa Sitran Vesa-Matti Lahti ja niitä kommentoi toimittaja Ville Blåfield. Keskustelua vetää Sanna Rekola Sitrasta.

Voit virittäytyä aiheeseen jo ennen tilaisuutta lukemalla blogin
Miksi kannattaa puhua sivistyksestä?mediakartoituksemme tuloksista.

Ilmoittautuminen 23.11. mennessä. Tervetuloa mukaan!

 

Lisää tätä? Jos haluat saada Sivistys+-projektimme ajankohtaisia kuulumisia ja tietoa tulevista tapahtumistamme sähköpostiisi, liity Sivistys+-postituslistalle verkkolomakkeella.

Mistä on kyse?