Live
Tulevaisuuden työpaikan lipunkantajat
tapahtumat

Tulevaisuuden työpaikan lipunkantajat

Lipunkantaja-tapahtumissa luodataan työelämän suuntaa ja keskustellaan työpaikkojen uudistamis- ja kehittämistarpeista.

Tulevaisuuden työpaikka -projekti kokoaa 50 erilaista työpaikkaa yhteen kehittämään työkaluja organisaatioiden uudistumiseksi ja työntekijöiden osaamisen ajan tasalla pitämiseksi. Projekti kokoaa yhteen myös aktiivisia työelämän kehittäjiä, uudistumisen ”lipunkantajia”. Lipunkantajat ovat ihmisiä ja tahoja, jotka jakavat projektin tavoitteet ja käsityksen systeemisestä muutostarpeesta työelämässä ja haluavat rohkaista työpaikkoja mukaan uudistumiseen.

Lipunkantaja-tapahtumissa on aina muutama asiantuntija-alustus virittämässä osallistujia keskustelemaan työelämän suunnasta ja työpaikkojen uudistamis- ja kehittämistarpeista.

Torstain 23.3. tilaisuudessa ajatukset suunnataan tulevaisuuteen ja työn muuttumiseen. Kristiina Palmgren ja Satu Väkiparta aloittavat aamun kertomalla asiakaselämyksen johtamisesta ja sen vaatimasta uudistumisesta suomalaisilla työpaikoilla. Heidi Ahokallio-Seppälä alustaa siitä miten strategian pohjalta voidaan johtaa osaamista ja työyhteisön kehittämistä. Maarit Virta, oma lipunkantajamme, virittelee meitä pohtimaan sitä riittääkö osaamistaan kehittävä henkilöstö organisaation uudistumiseen?

Tapahtumia järjestää Sitra yhteistyössä Ilmarisen ja Henry ry:n kanssa keväällä 2017 noin kerran kuukaudessa.  Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan, olethan yhteydessä Saara Rimoniin.

Ota yhteyttä

Mistä on kyse?