Live
Tulevaisuuden työpaikan lipunkantajat
tapahtumat

Tulevaisuuden työpaikan lipunkantajat

Lipunkantaja-tapahtumissa luodataan työelämän suuntaa ja keskustellaan työpaikkojen uudistamis- ja kehittämistarpeista.

Tulevaisuuden työpaikka -projekti kokoaa 50 erilaista työpaikkaa yhteen kehittämään työkaluja organisaatioiden uudistumiseksi ja työntekijöiden osaamisen ajan tasalla pitämiseksi. Projekti kokoaa yhteen myös aktiivisia työelämän kehittäjiä, uudistumisen ”lipunkantajia”. Lipunkantajat ovat ihmisiä ja tahoja, jotka jakavat projektin tavoitteet ja käsityksen systeemisestä muutostarpeesta työelämässä ja haluavat rohkaista työpaikkoja mukaan uudistumiseen.

Lipunkantaja-tapahtumissa on aina muutama asiantuntija-alustus virittämässä osallistujia keskustelemaan työelämän suunnasta ja työpaikkojen uudistamis- ja kehittämistarpeista. Tapahtumia järjestää Sitra yhteistyössä Ilmarisen ja Henry ry:n kanssa keväällä 2017 noin kerran kuukaudessa.  Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan, olethan yhteydessä Saara Rimoniin.

Huhtikuun tilaisuus alkaa Ilmarisen puheenvuorolla, jossa Katja Atsar kertoo tämän hetkisiä näkymiä Future Score -testistä ja ennakkoartioita siitä, mihin organisaatioiden ja ihmisten tulisi varautua työelämässä.

Kati Korhonen-Yrjänheikki ja Iiris Arra esittelevät Koulutusrahastoa ja sen toimintaa myös tulevaisuudessa.

Growth Mindset ja vahvuuksien kautta voittoon – tiimiseikkailumme Jyväskylän Bootcampillä puheenvuorossa kuulemme osaamisesta ja oppimisesta innostuneen HR-ammattilaisen Jolanna Vuorenhelan kokemuksia Tulevaisuuden työpaikasta. Hän riemastui kovasti kutsusta lähteä mukaan, sillä Trimble Solutions Oy’lle Boot Camp tarjosi hänen mukaansa mahdollisuuden yhdistää globaalia ja lokaalia luovalla tavalla.

Työidentiteetit ja työelämätarinat – tarinallisen henkilöjohtamisen voima otsikon alla Lipunkantajamme Outi Ihanainen-Rokio kertoo, että työelämä rakentuu tarinoista – ja kysyy millaista tarinaa sinä haluat luoda? Outi on liiketoimintakasvun muotoilija, jonka intohimona on kehittää ihmisiä ja organisaatioita löytämään ja hyödyntämään potentiaaliaan.

 

 

 

Ota yhteyttä

Mistä on kyse?