Live
Tunnistammeko muutoksentekijän?
Verkkotapahtuma

Tunnistammeko muutoksentekijän?

Ashoka Nordicin järjestämässä tilaisuudessa pureudutaan siihen, mikä yhdistää suomalaisia muutoksentekijöitä ja miten muutoksentekijyys rakentuu osana identiteettiä.

Mikä yhdistää suomalaisia muutoksentekijöitä? Motivoivatko heitä samat arvot ja yhteinen toimintakulttuuri? Entä kokevatko he kuuluvansa yhteisöön? Tule mukaan keskustelemaan!

Tilaisuudessa kuulemme Katja Lindroosin (Urban Practice) ja Riina Tanskasen (Tympeät Tytöt) näkemyksiä aiheesta. Keskustelulle on varattu runsaasti aikaa, jotta pääsemme yhdessä vaihtamaan ajatuksia.

Järjestämme tilaisuuden virtuaalisesti Zoomissa. Striimaamme sen myös suorana Ashokan YouTube-kanavalle. Zoomissa pääset keskustelemaan muiden osallistujien kanssa ja tapaamaan uusia ihmisiä. Mikäli haluat keskittyä kuuntelemiseen tai sinulla ei ole mahdollisuutta osallistua keskusteluun, voit liittyä seuraan YouTuben puolella. Voit rekisteröityä tapahtumaan täällä.

Tapahtuman kieli on suomi.

Tilaisuus on osa Ashokan ja Sitran yhteistyössä toteuttamaa keskustelusarjaa Muutoksentekijöiden kartoitukseen liittyen.

Muutoksentekijöiden kartoitus pohjaa laajaan kysely- ja haastatteluaineistoon. Kartoituksen tarkoituksena on ymmärtää mitä tarpeita muutoksentekijöillä Suomessa on, mitä trendejä heidän keskuudessaan on havaittavissa ja miten eri toimijat voivat tukea muutoksentekijöitä, jotta heidän yhteiskunnallinen vaikuttavuutensa kasvaa entisestään.

Mistä on kyse?