Live
Vaikuttavuuden Boot Camp: vaikuttavuuden todentaminen
Työpaja

Vaikuttavuuden Boot Camp: vaikuttavuuden todentaminen

Työpaja järjestetään maanantaina 7.10.2019 Helsingissä. Hae mukaan 25.9.2019 mennessä!

Hae mukaan! 25.9.2019 mennessä

Työpaja soveltuu vaikuttavuuslähtöisestä liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille startupeille ja muille yrityksille sekä palveluntuottajajärjestöille. Se on suunnattu yhteiskunnallisia haasteita ratkoville toimijoille, jotka ovat jo aloittaneet vaikuttavuutensa mallintamisen ja haluavat edetä vaikutusten mittaamisessa tavoitteellisesti. Työpajapäivän jälkeen on mahdollisuus pienimuotoiseen organisaatiokohtaiseen sparraukseen erikseen sovittavana aikana.

  • Työpaja 2: Vaikuttavuuden todentaminen
    Tämän työpajan tavoitteena on syventää osallistujien osaamista vaikutusten mittaamisessa. Koska mittaaminen perustuu vaikuttavuuden mallintamiseen, työpajan ennakkovaatimuksena on, että oma vaikuttavuusketju on jo mallinnettu. Jos et ole osallistunut Vaikuttavuuden Boot Camp 1:een, voit syventää mallintamisosaamistasi vaikuttavuusketjun avulla esimerkiksi Vaikuttavuuden askelmerkit  -oppaan avulla.

Työpajaan mahtuu noin 20 organisaatiota. Suosittelemme, että kustakin organisaatiosta osallistuu kaksi henkilöä. Jos hakijoita on tarjolla olevia paikkoja enemmän, painotamme valinnassa vaikuttavuuden mallintamisen tämänhetkistä tasoa sekä sitoutumista vaikuttavuuslähtöiseen kehittämiseen ja yhteiskunnallisten haasteiden ratkomiseen.

Vaikuttavuuden Boot Camp -päivän toteutuksesta vastaa Sitran valitsema asiantuntijaorganisaatio. Työpaja on valituille osallistujille maksuton. Osallistuvan organisaation nimi voidaan julkaista Sitran sivuilla.

Hae mukaan ke 25.9.2019 mennessä – vahvistamme osallistujat sähköpostitse viimeistään ma 30.9.2019.

Täytä hakulomake!

Lisätietoja Vaikuttavuuden Boot Campeista ja työpajojen 1 – 3 sisällöistä löydät täältä.

 

 

Mistä on kyse?