Poiminnat
Arvioitu lukuaika 1 min

Syksyllä 2018 kiertotalousaiheisia täydennyskoulutuksia opettajille

Heureka, SYKLI, Nuori Yrittäjyys ry ja Taloudellinen tietotoimisto TAT järjestävät maksuttomia täydennyskoulutuksia kiertotaloudesta. Varaa paikkasi ajoissa!

Julkaistu

Heurekan täydennyskoulutus opettajille

Vantaa (Heureka) 15.9. klo 9.30–16.00

Heurekan koulutus tarjoaa peruskoulujen ja toisen asteen opettajille työkalut kiertotalousopetuksen kehittämiseen. Päivän aikana kuulet asiantuntijapuheenvuoroja, pääset osallistumaan kiertotalousaiheisiin työpajoihin ja näet uuden Itämeri-planetaarioelokuvan. Heurekan täydennyskoulutus on osa kiertotalousohjelmaa, jossa Sitra on pääyhteistyökumppanina. Lisätietoja sekä ilmoittautumislomake täällä.

Circula kiertotalous- ja yrittäjyyspeli

Espoo 20.9.
Turku 2.10.
Helsinki 10.10.
Oulu 14.11.
Tampere 1.2.2019

SYKLI:n ja Nuori Yrittäjyys ry:n järjestämissä työpajoissa opettajat saavat sisäänajon kiertotalouspeliin. Circula-peli tekee tutuksi kiertotalouden eri muotoja ja liiketoimintamahdollisuuksia. Peli on kehitetty etenkin ammatillisille oppilaitoksille, mutta se on hyvin sovellettavissa peruskoulun yseille, lukioille ja ammattikorkeakouluille. Työpajat ovat osa Sitran rahoittamaa kiertotaloushanketta. Lisätietoja täällä. Ilmoittautuminen NY:n koulutuskalenterissa.

Taloudellisen tietotoimisto TATin täydennyskoulutus opettajille

Sitra, Helsinki 30.10. klo 13-16

TAT järjestää osana Sitran rahoittamia Yrityskylä– ja YNS bisneskurssihankkeita yläkoulun ja toisen asteen opettajille suunnattua kiertotalouskoulutusta. Opettajat saavat koulutuksesta konkreettiset työkalut kiertotalouden opettamiseen. Päivän aikana kuullaan kiertotaloudesta puheenvuoroja ja syvennytään sen opettamiseen tarkemmin työpajoissa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset täällä.

Mistä on kyse?