FIKSU ARKI GOES CHINA -KEHITYSOHJELMA

Onko sinulla kansainvälistä kasvua hakeva tai suunnitteleva yritys, jonka ratkaisu tekee kuluttajan arjesta kestävää? Fiksu arki goes China -kehitysohjelma etsii juuri sinua!

AJANKOHTAISTA

MISTÄ ON KYSE?

Fiksu arki goes China -kehitysohjelma etsii yrityksiä, joiden tuote tai palvelu auttaa kuluttajia tekemään kestäviä arjen valintoja. Kehitysohjelman aikana näitä ratkaisuja nostetaan esille ja ratkaisujen markkinoille tuloa, jatkokehitystä sekä asiakaskunnan laajentamista tuetaan.

Kehitysohjelmassa ratkaisuja kokeillaan ensin Suomen ja sitten Kiinan markkinoilla. Ratkaisut voivat esimerkiksi pienentää hiilijalanjälkeä tai säästää luonnonvaroja, ja niitä hyödyntämällä kuluttajat voivat parantaa arkielämänsä ekologista kestävyyttä. Haemme ratkaisuja asumiseen, liikkumiseen, ruokailuun, tavaroihin ja palveluihin sekä muuhun arkeen.

Hakijoista valitaan kolme yritystä, jotka pääsevät osallistumaan kevään kehitysohjelmaan. Kansainvälistymistä tukevassa ohjelmassa kehitetään ratkaisun markkinoille tuloa tai asiakaskunnan laajentamista Suomessa sekä Kiinassa taitavien ja kokeneiden mentorien avustuksella. Kokeiluja tehdään sekä suomalaisten että kiinalaisten kuluttajien kanssa.

Hakuaika kehitysohjelmaan alkaa 5.2.2019 ja päättyy 26.2.2019. Kehitysohjelma starttaa maaliskuun aikana ja Kiinan kokeilut tehdään toukokuussa.

Katso tästä kehitysohjelman säännöt.

HAE MUKAAN!

OTA YHTEYTTÄ

Mistä on kyse?