Live
Infowebinaarit kiertotalouden koulutuspilottien rahoitushausta
Info

Infowebinaarit kiertotalouden koulutuspilottien rahoitushausta

Vastaamme kysymyksiin kiertotalouden koulutuspilottien rahoitushausta.

  • 04.02.2021 klo 10:00 - 15.03.2021 klo 14:00
  • Zoom

Siirtyminen hiilineutraaliin kiertotalouteen Kiertotalous Talousmalli, jossa ei tuoteta jatkuvasti lisää tavaroita, vaan kulutus perustuu omistamisen sijasta palveluiden käyttämiseen: jakamiseen, vuokraamiseen sekä kierrättämiseen. Materiaaleja ei lopuksi tuhota, vaan niistä syntyy yhä uudelleen uusia tuotteita. Avaa termisivu Kiertotalous muuttaa työtä ja osaamista. Mutta mitä uutta osaamista tarvitaan, ja miten sitä pitäisi opettaa?

Sitran rahoitushaku kiertotalouden koulutuspiloteille on avoinna ammatillisille oppilaitoksille ja jatkuvan oppimisen toimijoille 29.1.–31.3. Tavoitteenamme on lisätä hiilineutraalin kiertotalouden osaamista teknologiasektorilla, kemian alalla ja rakennussektorilla.

Rahoitushaussa etsitään koulutushankkeita, jotka

  • lisäävät hiilineutraalin kiertotalouden osaamista teknologiasektorilla, kemian alalla tai rakennussektorilla.
  • tunnistavat hiilineutraaliin kiertotalouteen liittyvän konkreettisen osaamistarpeen sekä ratkaisuidean, jolla osaamistarvetta saadaan kurottua umpeen uskottavasti ja uudenlaisilla tavoilla
  • toteutetaan yhteistyössä esimerkiksi muiden oppilaitosten, yritysten, julkishallinnon, kuntaorganisaatioiden tai muiden relevanttien tahojen kanssa.
  • tarjoavat mahdollisuuden luoda jatkuvaa toimintaa, ja joiden oppeja voidaan levittää laajasti esimerkiksi muihin oppilaitoksiin. Ratkaisuja etsitään etenkin rakennus-, teknologia- ja kemian sektoreille.

Vastaamme hakuun liittyviin kysymyksiin kolmessa Zoomissa järjestettävässä webinaarissa.

4.2. 13.00-14.00

24.2. 10.00-11.00

15.3. 10.00-11.00

Voit lähettää kysymyksiä rahoitushausta etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä.

Mistä on kyse?