Live
Sitra SuomiAreenalla: Digi tuli, ura suli? Uusien urapolkujen jäljillä
tapahtumat

Sitra SuomiAreenalla: Digi tuli, ura suli? Uusien urapolkujen jäljillä

 Heinäkuu lähestyy ja Suomen kiinnostavimmat keskustelut käydään jälleen Porin SuomiAreenalla. Tänäkin vuonna Sitra on mukana Porissa omalla paneelillaan – tällä kertaa työn teemalla.

Miltä näyttää tulevaisuuden työura ja voiko sellaista edes hahmottaa etukäteen? Onko tutkinto avain onneen? Entä onko väliä sillä, tekeekö keikkaa vai toimiiko vuokralla, vakituisena tai yrittäjänä, ja millaista polkua pitkin tähän on päätynyt? Sitran paneelissa lähdemme uusien urapolkujen jäljille ja ennakoimme työelämän muutosvoimia heinäkuulle sopivalla kevyen asiallisella otteella.

Kuulemme Alkon henkilöstöjohtajan Tytti Bergmanin, Kreabin toimitusjohtajan Mikael Jungnerin, Como Helsingin founderin Kirsi Juvan, Sitran johtavan asiantuntijan Mikko Hyttisen sekä PAM:n puheenjohtajan Ann Selinin näkemyksiä ja kokemuksia. Panelisteja pitää kurissa toimittaja ja yrittäjä Reetta Räty.

Paneelin jälkipuinnit tapahtuvat After work -hengessä läheisessä ravintolassa heti paneelin jälkeen. Keskusteluja kommentoimassa opiskelija ja ideanikkari Johannes Anttila opiskelijoiden työelämätaitojen kehittämiseen keskittyvästä Oppimosta sekä johtaja Regina Saari Tampereen TE-toimistosta.  

Paneelikeskustelu liittyy Sitran Uusi työelämä ja kestävä talous -teeman työhön. Työelämän muutokseen sopeutuminen ja sen mahdollisuuksien hyödyntäminen vaatii Suomessa keskustelua, rohkeita ideoita ja kokeiluja, joita haluamme osaltamme edistää.

Tervetuloa mukaan!
Sitran Uusi työelämä ja kestävä talous -tiimi

Mistä on kyse?