Live
Tulevaisuusbarometrin jälkilöylyt

Tulevaisuusbarometrin jälkilöylyt

Tulevaisuustieto on parhaimmillaan jaettuna ja keskusteltuna. Kokoa siis porukka kasaan keskustelemaan Tulevaisuusbarometrin tuloksista jälkilöylyille!
  • 23.03.2021 klo 10:00

Tulevaisuusbarometri 2021 -kyselyn tulokset ovat käsittelyssä webinaarissa 23.3. klo 9-10.  Kuka tahansa voi järjestää Tulevaisuusbarometrin jälkilöylyt -keskustelun purkamaan barometrin herättämiä ajatuksia. Keskustelun voi järjestää itselleen sopivana ajankohtana.

Keskustelu voi olla yleinen, johonkin tiettyyn teemaan tai megatrendiin pureutuva tai vaikka oman asuinkuntasi tulevaisuuteen liittyvä keskustelu kuntavaalien alla. Keskustelu voi olla suljettu (esim. organisaation tai kaveripiirin sisäinen) tai kaikille avoin verkkokeskustelu. Kokoamme tälle tapahtumasivulle kaikille avoimia keskusteluita!

Oman keskustelun järjestäminen on helppoa! Saat meiltä kattavan materiaalipaketin keskustelun järjestämisen tueksi: mm. taustaslidet Tulevaisuusbarometrin tuloksista (myös maakunnallisia tuloksia), keskustelukysymyksiä sekä keskusteluohjeet rakentavaan verkkokeskusteluun.

Jälkilöyly-keskustelut ovat osa Ylen ja Erätauko-säätiön Hyvin sanottu -hanketta (#hyvinsanottu), jonka tavoitteena on parantaa suomalaista keskustelukulttuuria.

Lisätietoja keskustelun järjestämisestä Lumi Drozzinilta ja ilmoittautumiset keskustelun järjestäjäksi tämän Webropol-lomakkeen kautta.

Jälkilöyly-tilaisuudet

Mistä on kyse?