uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

Haussa projektikoordi­naattori Uudet vaikuttamisen tavat -projektiin

Sykkiikö sydämesi demokratialle? Haluatko olla mukana kehittämässä uusia osallistumisen tapoja? Meillä on tarjolla tehtävä sinulle, aikaansaava projektiosaaja.

Julkaistu

Sitra on suomalaisten tulevaisuustalo, joka ennakoi, mitkä ilmiöt vaikuttavat tulevaisuuteemme. Kehitämme ja selvitämme uusia ratkaisuja sekä teemme ennakkoluulottomia kokeiluja yhdessä erilaisten toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on reilu, kestävä ja innostava tulevaisuus, jossa ihmiset voivat hyvin maapallon kantokyvyn rajoissa.

Demokratiaa ja kansanvaltaisia toimijoita haastetaan monelta suunnalta. Me Sitrassa uskomme, että demokratian uudistaminen on parasta demokratian puolustamista. Työskentelemme sen puolesta, että suomalaisen demokratian tarina jatkuisi vahvana myös tästä eteenpäin.

Sitran Demokratia ja osallisuus -teemaan kuuluvassa Uudet vaikuttamisen tavat -projektissa etsimme ratkaisuja, joilla vahvistamme yhteiskunnallista osallistumista ja luottamusta. Kehitämme uudenlaisia vaikuttamisen tapoja tukemaan edustuksellista demokratiaa. Vahvistamme osallistuvaa demokratiaa Suomessa tekemällä kokeiluja, selvityksiä ja tukemalla uusien osallistumismuotojen käyttöönottoa. Yhtenä keskeisenä toiminnan kohteenamme ovat tammikuussa 2022 perustettavat hyvinvointialueet.

Etsimme tiimiimme

projektikoordinaattoria

määräaikaiseen työsuhteeseen 30.6.2025 saakka.

Olet innostunut demokratia-aiheista sekä omaat organisointikykyä ja oma-aloitteisuutta. Projektikoordinaattorina toimit asiantuntijoiden tukena projektin hankkeiden käytännön suunnittelussa ja toteutuksessa. Projektikoordinaattori osallistuu projektin verkostotyöhön ja auttaa asiantuntijoita mm. hankehallinnossa. Hän tukee tilaisuuksien ja työpajojen järjestämistä sekä selvitysten tuotannossa, ja työskentelee yhteistyössä myös viestintätiimin kanssa.

 

Odotamme sinulta

  • organisointikykyä ja kokemusta tapahtumien ja työpajojen tuloksellisesta järjestämisestä
  • tavoitteellista, itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • aktiivisuutta etsiä uusia näkökulmia ja ratkaisuja kehitystarpeisiin
  • innostavaa otetta tekemiseen ja kykyä erilaisten sidosryhmien kanssa työskentelyyn
  • hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi ja kykyä pitää yhteyttä sidosryhmiin molemmilla kielillä
  • vahvoja tietoteknisiä taitoja ja kykyä omaksua nopeasti uusia järjestelmiä
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta

Palvelumuotoilu- ja fasilitointimenetelmien tunteminen ja käytännön työkokemus niiden käytöstä katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme sinulle

  • innostuneen ja asiantuntevan työyhteisön sekä asiantuntevan tiimin tuen
  • merkityksellisen työn sekä monipuoliset, kunnianhimoiset ja vaikuttavuuteen tähtäävät työtehtävät
  • kiinnostavia yhteistyön paikkoja ja mahdollisuuden olla mukana uudistamassa ja kehittämässä demokratian rakenteita ja rakentamassa kestävää tulevaisuutta

Tehtävä on määräaikainen ja päättyy 30.6.2025 teeman projektisyklin mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si 24.1.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Projektijohtaja Hannu-Pekka Ikäheimo puh. 050 378 5205 torstaina 13.1. klo 10.30-11.30 tai torstaina 20.1. klo 15.00-16.00.

Teemajohtaja Veera Heinonen puh. 050 372 5244 perjantaina 14.1. klo 11.00-12.00

Mistä on kyse?