Live
Tutkittua tietoa oppivasta työelämästä – Mitä tiedämme työssä oppimisesta?
Verkkotapahtuma

Tutkittua tietoa oppivasta työelämästä – Mitä tiedämme työssä oppimisesta?

Mitä tiedämme jatkuvasta oppimisesta? Mitä oppiminen on strategisena kyvykkyytenä? Miten työmarkkinoiden toiminta vaikuttaa osaamisen hyödyntämiseen?

Ti 26.5. klo 13.00-15.00 Mitä tiedämme työssä oppimisesta? 

Tilaisuuden materiaalit:

26.5. Mitä tiedämme työssä oppimisesta

26.5. Osallistujien oivalluksia

26.5. Tutkijoiden esitysten taustatekstit

Tervetuloa kahteen sisällöltään erilaiseen verkkotilaisuuteen, joissa tutkijat ja alan asiantuntijat esittelevät uusinta tietoa jatkuvasta työssä oppimisesta Suomessa.

Ke 27.5. klo 8.30-10.30 Osaaminen tuottavuuden lähteenä
Lisätietoja tapahtuman verkkosivulta.

Zoomissa toteutettavat tilaisuudet on suunnattu kaikille jatkuvan oppimisen kysymysten parissa työskenteleville päättäjille, asiantuntijoille ja tutkijoille. Ilmoittaudu mukaan ylläolevasta linkistä. Tilaisuuden osallistumislinkin saat sähköpostiisi.

Tilaisuudet tukevat jatkuvan oppimisen parlamentaarista uudistustyötä ja ovat jatkoa 26.11.2019 järjestetylle jatkuvan oppimisen tutkijatapaamiselle. Siinä tarkasteltiin jatkuvaa oppimista yksilön, työyhteisöjen ja yhteiskunnallisen investoinnin näkökulmista. Tutustu 26.11.2019 tilaisuuden antiin:

https://www.sitra.fi/artikkelit/elinikaista-oppimista-uudistetaan-tutkimustietoa-hyodyntaen/

https://minedu.fi/tutkijatapaaminen

Järjestämme tilaisuudet yhteistyössä opetus- ja kulttuuriministeriön, sosiaali- ja terveysministeriön, työ- ja elinkeinoministeriön sekä valtiovarainministeriön kanssa.

Mistä on kyse?