Arvioitu lukuaika 2 min

Yritysartikkelien sarja – Hiilineutraali ilmastobisnes

Haastattelimme yhdeksää yritystä, jotka ovat jo edenneet polullaan kohti hiilineutraaliutta.

Kirjoittaja

Tuula Sjöstedt

Asiantuntija, Viestintä ja yhteistyösuhteet, Sitra

Julkaistu

Haastattelimme yhdeksää yritystä, jotka ovat jo edenneet polullaan kohti hiilineutraaliutta. Toivomme näiden esimerkkien inspiroivan sinunkin yritystäsi löytämään oman polkusi hiilineutraaliuteen!

Olemme myös koonneet yrityksille PDF-muotoisen työkalupakin, joka avaa näkökulmia hiilineutraaliuden hyötyihin. Se tarjoaa ideoita, malleja ja esimerkkejä hyvistä toimintatavoista, joilla monet yritykset ovat jo rakentaneet menestyviä ratkaisuja.

Sitran työkalupakki auttaa yrityksiä itse löytämään omat vastauksensa lähtien yrityksen omista tarpeista. Helppokäyttöistä pakettia voi käyttää työkirjan tavoin. Se soveltuu koulutusmateriaaliksi tai kehitystyön virittäjäksi. Työkalupakki pitää sisällään tulevaisuuden markkinapotentiaalista keskeisiä viestejä, jotka ovat relevantteja niin yrityksen johdolle, strategian kehittelijöille kuin liiketoiminnan kehityksestä vastaaville henkilöille, ja tarjoaa käytännön työkaluja muun muassa yrityksen riskienhallinnasta vastaaville henkilöille.

Hanke

Hiilineutraaliuden rakennuspalikat yrityksille

Tulevaisuuden markkinoilla menestyvät parhaiten ne yritykset, jotka ensimmäisenä pystyvät hyödyntämään hiilineutraaliuden tuomat liiketoimintamahdollisuudet.

Kirjoittaja

Tuula Sjöstedt

Asiantuntija, Viestintä ja yhteistyösuhteet, Sitra

Julkaistu

Suosittelemme

Suosittelemme

Tästä eteenpäin.

Mistä on kyse?