Har du ett litet företag men en stor lösning som gör konsumentens vardag hållbar? Fiksu arki företagstävlingen letar efter just dig!

#Fiksuarki

TÄVLINGEN

Vad handlar det om?

Sitra ordnar Fiksu arki -företagstävlingen och -utvecklingsprogrammet för att främja utvecklingen av finländska lösningar för hållbar vardag. Vi letar efter smarta lösningar på boende, mobilitet, mat, varor och tjänster samt övrig vardag.

Tävlingens bästa småföretag får ta del av Fiksu arki -utvecklingsprogrammet. Du får ett stort företag som partner, stöd för att utveckla din lösning och för att pröva på den med konsumenterna samt tiotusen i utvecklingspengar.

Tävlingsjury

Vinnarna väljs av en jury som består av representanter från Sitra och de stora företagen Fazer, Gasum, IKEA, K-gruppen, OP, Paulig, Realia Group, SATO, Tori.fi, Valio, Viking Line och YIT. Dessa storföretag deltar även i utvecklingsprogrammet och stöder utvecklingen av de bästa produkterna och tjänsterna som tävlingens småföretag skapar.

Tävlingens vinnare publiceras i januari 2018 och de bästa lösningarna får komma med i det utvecklingsprogram som startas i februari.

DELTA

Tävlingen är öppen för småföretag 23.10.–4.12.2017.

AKTUELLT

FRÅGOR?

Tveka inte att kontakta oss!

Hur sker deltagandet och vem kan delta? Har du något att fråga om tävlingens regler? Är du osäker på om ditt företag kan delta? Kontakta oss och fråga om mer information: fiksuarki@sitra.fi.

Läs mer på tävlingens webbplats (på finska) på adressen www.fiksuarki.fi.

 

Vad handlar det om?