Fiksu arki -yrityskilpailu

Har du ett litet företag men en stor lösning som gör konsumentens vardag hållbar? Fiksu arki företagstävlingen letar efter just dig!

#Fiksuarki

TÄVLINGEN

Vad handla det om?

Sitra ordnade Fiksu arki -företagstävlingen och -utvecklingsprogrammet för att främja utvecklingen av finländska lösningar för hållbar vardag. Vi letade efter smarta lösningar på boende, mobilitet, mat, varor och tjänster samt övrig vardag.

Tävlingens bästa småföretag fick ta del av Fiksu arki -utvecklingsprogrammet. De fick ett stort företag som partner, stöd för att utveckla sina lösningar och för att pröva på den med konsumenterna samt tiotusen i utvecklingspengar.

Tävlingsjuryn

Vinnarna valdes av en jury som bestod av representanter från Sitra och de stora företagen Fazer, Gasum, IKEA, K-gruppen, OP, Paulig, Realia Group, SATO, Tori.fi, Valio, Viking Line och YIT. Dessa storföretag deltog även i utvecklingsprogrammet och stödde utvecklingen av de bästa produkterna och tjänsterna som tävlingens småföretag skapat.

Tävlingens vinnare publicerades i januari 2018 och de bästa lösningarna fick komma med i det utvecklingsprogram som startade i februari 2018.

DELTA

Tävlingen var öppen för småföretag 23.10.–4.12.2017.

AKTUELLT

nyheter

Sitras Fiksu arki -företagstävling efterfrågar småföretagens lösningar för en mer hållbar vardag

FRÅGOR?

Tveka inte att kontakta oss!

Har du något att fråga om tävlingens regler? Kontakta oss och fråga om mer information: fiksuarki@sitra.fi.

Läs mer på tävlingens webbplats (på finska) på adressen www.fiksuarki.fi.

 

personer
Saara Rimon
Ledande Expert, Natur och vardag & PSLifestyle
personer
Sanna Autere

Arrangörer

Vad handlar det om?