archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Tunnelmallista joulunaikaa, hyvä yhteistyökumppani

Tapahtumarikas vuosi 2014 käy viimeisiä hetkiään. On aika laskeutua rauhallisen joulun viettoon, sytyttää muutama kynttilä ja kiittää.

Julkaistu

Tapahtumarikas vuosi 2014 käy viimeisiä hetkiään. Seuraavaksi on aika hiljalleen laskeutua rauhallisen joulun viettoon, sytyttää muutama kynttilä ja nauttia niistä asioista, jotka meille kullekin on tärkeitä. Sitä ennen on kuitenkin kiitoksen aika.
 
Meillä on tänä vuonna ollut ilo työskennellä hienoissa projekteissa innostuneiden yhteistyökumppaneiden kanssa. On upeaa huomata, kuinka suomalaiset tulevaisuudentekijät virkamiehistä tutkijoihin, päättäjistä toimittajiin ja kirjastonhoitajista koulun keittäjiin laittavat kaiken osaamisensa likoon osallistuakseen yhteisiin talkoisiin paremman huomisen puolesta. Suurkiitos yhteistyöstä!
 
Meille sitralaisille kestävä hyvinvointi ja välittäminen ovat asioita, jotka kuuluvat niin arkeen kuin juhlaankin. Tänä vuonna tuemme Mannerheimin Lastensuojeluliiton arvokasta työtä perheiden ja vanhempien paremman tämän päivän ja tulevaisuuden puolesta.
 
Näiden ajatusten myötä toivotamme Sinulle rauhaisaa ja tunnelmallista joulunaikaa ja valoisaa vuotta 2015. Ollaan yhteydessä!
 
Lämpimin terveisin

Mikko Kosonen ja koko Sitran tiimi

Mistä on kyse?