Arvioitu lukuaika 2 min

USA:n vaalit: Sitran asiantuntijat median käytettävissä

Miten Yhdysvaltain presidentinvaalien tulos vaikuttaa tulevaisuuden kehityskulkuihin? Kysy Sitran demokratia- ja ilmastoasiantuntijoilta!

Kuva: Annette Ekengren, Sitra

Kirjoittaja

Taru Keltanen

Asiantuntija, Viestintä ja yhteistyösuhteet, Sitra

Julkaistu

Kun Yhdysvaltain seuraava presidentti Joe Biden aloittaa kautensa, moni asia muuttuu niin sisäpolitiikassa kuin suhteessa ulkomaailmaan. Millaista uutta suuntaa ja roolia USA hakee Bidenin johdolla? Entä miten muutokset heijastuvat kansainväliseen yhteistyöhön?

Kansainvälinen ilmastopolitiikka on yksi vaalien voittajista, sillä Biden on luvannut sitoutua Pariisin ilmastosopimukseen. Ensimmäisessä puheessaan tuleva presidentti painotti niin ikään demokratian merkitystä ja yhteistyötä vastakkainasettelun sijasta.

Kysymyksiä on paljon ja vastauksia saadaan vasta ajan mittaan. Asiantuntijamme ovat valmiita pohtimaan ja ennakoimaan vaaleihin liittyviä kehityspolkuja median edustajien kanssa.

Ota yhteyttä!

Teema

Mikä Sitra?

Sitra on aktiivinen tulevaisuudentekijä, joka tutkii, selvittää ja ottaa kumppanit eri sektoreilta mukaan ennakkoluulottomiin kokeiluihin ja uudistuksiin. Tulevaisuustyön tähtäimessä on Suomi, joka menestyy kestävän hyvinvoinnin edelläkävijänä.

Kirjoittaja

Taru Keltanen

Asiantuntija, Viestintä ja yhteistyösuhteet, Sitra

Julkaistu

Suosittelemme

Tästä eteenpäin.

Mistä on kyse?