YHTEISMAA – KAIKKIEN VUOKSI, EI KENENKÄÄN PUOLESTA

Yhteismaa on toimitettu keskustelufoorumi, jonka tavoitteena on tarjota mahdollisuus laadukkaaseen yhteiskunnalliseen keskusteluun ja sen seuraamiseen.
 
Foorumille kutsutaan debatoimaan ajankohtaisista aiheista suomalaisia poliitikkoja, asiantuntijoita, kulttuuri- ja mielipidevaikuttajia laajalla skaalalla. Viikottain kolme debatoijaa tekevät keskustelunavauksen eri näkökulmista ennakkoon määritellystä aiheesta. Samanaikaisesti debatoimassa voi olla niin tunnettu poliitikko kuin suosittu viihdebloggaajakin. Kuka tahansa voi kommentoida ja jatkaa keskustelua kirjautumalla Facebook-tilinsä avulla avoimelle keskustelupalstalle. Keskusteluun voivat osallistua myös kutsutut debatoijat. Keskustelijat esiintyvät omilla nimillään ja heidän toivotaan kunnioittavan keskustelukumppaneitaan sekä noudattavan hyviä tapoja.
 
Yhteismaa tarjoaa keskustelualustan, jossa tuetaan suvaitsevaisuuteen ja avoimeen yhteiskuntaan tähtääviä avauksia sekä ylläpidetään laadukasta, mutta vapaata keskustelua. Yhteismaa on puolueriippumaton.
 
Tia Hallanoro