Live
Kiertotalous-aamukahvit tulevaisuuden päätöksentekijöille
tapahtumat

Kiertotalous-aamukahvit tulevaisuuden päätöksentekijöille

Millaiseksi muuttuu maailma, jossa kulutus perustuu omistamisen sijasta palveluiden käyttämiseen: jakamiseen, vuokraamiseen sekä kierrättämiseen? Muutos vie kohti kiertotaloutta, jossa talouspäätösten pohja on jotain muuta kuin se, mihin menneinä vuosikymmeninä ja -satoina olemme tottuneet. Millaisia eväitä muutokseen on tarjolla ja millainen rooli tulevilla päättäjillä voi olla siinä?

Miten yhteiskuntamme voi tavoitella vaurautta uusin keinoin, mitä uudenlaisen talousmallin rakentaminen vaatii ja millaisia kiertotalouden esimerkkejä Suomesta jo nyt löytyy? Miten nuorisopoliitikot aikovat edistää kiertotaloutta ja testaamme, miten kiertotalouden uudet opit ovat hallussa aamuvarhaisessa pubivisassa.

Tulevaisuuden päättäjistä lauteille nousevat ainakin Hilkka Kemppi (Suomen Keskustanuoret), Jaakko Mustakallio (Vihreät nuoret), Mikkel Näkkäläjärvi (Demarinuoret), Daniel Sazanov (Kokoomusnuoret), Samuli Voutila (Perussuomalaiset nuoret), Hanna-Marilla Zidan (Vasemmistonuoret), Christoffer Ingo (Svensk Ungdom) sekä Linda-Riina Paavilainen (KD Nuoret). Tilaisuuden juontavat Sitran kiertotalous-asiantuntijat Heikki Sorasahi ja Merja Rehn.

Katso tilaisuuden FB Live -lähetys tästä: