uutiset
Arvioitu lukuaika 1 min

Haemme kesätyöntekijää Sitran assistenttipalveluihin

Julkaistu

Tehtävänäsi on:

  • toimia tukena erilaisissa toimistotehtävissä, kuten laskujen tiliöinnit, tilavaraukset, matkajärjestelyt ja arkistoinnit
  • sijaistaa toimistopalveluiden assistenttia
  • avustaa tapahtumajärjestelyissä
  • hoitaa Sitran asiakasrekisterin ylläpitotehtäviä
  • auttaa assistenttideskin avustavissa tehtävissä 

Koulutustaustaltasi olet liiketalouden tai johdon assistenttitutkinnon opiskelija. Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot ja organisointikykyä. Työssäsi olet huolellinen ja tarkka, pystyt toimimaan itsenäisesti ja ottamaan vastuullesi sovittuja osakokonaisuuksia. Arvostamme kokemusta tiedonhausta ja tavanomaisista toimisto-ohjelmista.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö, jonka voi aloittaa heti toukokuussa ja jatkaa elokuuhun. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi pian, kuitenkin viimeistään 5.5.2013 mennessä.

Lisätiedot ja hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla: riina.vaisanen@sitra.fi

Sitra on eduskunnan alainen riippumaton julkisoikeudellinen rahasto, jossa työskentelee noin 100 kehittämisen ja uudistamisen ammattilaista. Tavoitteenamme on luoda kestävää hyvinvointia ja rakentaa yhteiskuntaa uudistavia toimintamalleja. Lisäksi vauhditamme liiketoimintaa, joka tähtää Suomen ja suomalaisten menestymiseen. Arvojemme mukaista toimintaa kuvaa ennakkoluulottomuus, tavoitteellisuus ja vastuullisuus.

Mistä on kyse?