1. Henkilö työpöydän äärellä

  Sitra työpaikkana

  Sitrassa työskentelee noin 150 henkilöä. Avoimista työpaikoista kerromme Sitra.fi:ssä sekä Sitran Facebook-sivuilla ja Twitterissä.

Ajankohtaista

  1. Nainen työhuoneessa

   Harjoittelija...

   Uutiset 0

   Sitra on suomalaisten tulevaisuustalo. Ennakoimme yhteiskunnan muutoksia, selvitämme kehitysvaihtoehtoja, teemme kokeiluja, kehitämme...

   3 kuukautta sitten
  2. Toimintakertomus 2015:...

   Uutiset 0

   Huomisen yhteiskunta syntyy tämän päivän teoilla. Kykyä ja halua ennakoida ja kokeilla yhdessä tarvitaan enemmän kuin koskaan.

   10 kuukautta sitten

Me sitralaiset olemme noin 150 hengen joukko suomalaisia ja kansainvälisiä osaajia. Lähes 70 prosentilla on korkeakoulututkinto, ja talossa on parisenkymmentä tohtoria tai lisensiaattia eri aloilta. Vaikka koulutus- ja kokemustaustamme ovat hyvin erilaiset, meitä yhdistää asiantuntijuus ja intohimo oman alamme ja suomalaisen yhteiskunnan kehittämiseen. Työskentelemme tavoitteellisesti, kannamme vastuumme, olemme ennakkoluulottomia, arvostamme muita ja uudistamme yhteiskuntaa yhteistyössä muiden kehittäjien kanssa.

Aihealueemme ja teemamme valikoituvat yhteiskunnan keskeisten kehityshaasteiden mukaan, ja tästä syystä myös organisaatiomme muuntautuu kulloiseenkin tilanteeseen sopivaksi. Hanke- ja teemapainotteisesta toiminnastamme johtuen suuri osa meistä sitralaisista on talossa määräaikaisessa työsuhteessa.

Haemme aika ajoin joukkoomme vahvistusta, ja jos meillä on paikka avoimessa haussa, ilmoitamme siitä aina myös täällä Sitra.fi:ssä. Toinen hyvä tietolähde on Sitran Facebook-sivu tai Twitter-tili. Viime vuosina olemme rekrytoineet kymmenisen asiantuntijaa vuodessa, ja useimmiten hakemamme henkilöt ovat urallaan jo kannuksia ansainneita oman alansa konkareita.

Lisätietoa Sitrasta työpaikkana ja avoimista työpaikoistamme antaa Kirsi Jyly. Avoimet hakemukset voi lähettää osoitteeseen: rekrytointi@sitra.fi

Ota yhteyttä


Sisältövirtaa

Sitra.fi:stä
Artikkelit Hallintoneuvoston katsaus 1/2015

1   Yleiskuva Sitrasta Sitran alkuvuoden vaikuttavuustyötä on leimannut voimakkaasti kevään eduskuntavaalit. Sitra julkisti 9. helmikuuta oman hallitusohjelmapaperinsa , jonka avulla on vaikutettu sekä puolueiden vaaliohjelmien rakenteeseen että niiden sisältöihin. Hallitusohjelmapaperin kantavana visiona on Sitran strategian ydin eli Suomi kestävän hyvinvoinnin ...

1 vuosi sitten kirjoittajalta Veera Heinonen

2017 Sitra | käyttöehdot