archived
Arvioitu lukuaika 2 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Haemme viestinnän ja tapahtumatuotannon osaajaa

Haemme viestinnän ja projektityön rautaista ammattilaista asiantuntijaksi Sitran viestinnän ja yhteistyösuhteiden tiimiin.

Julkaistu

Viestinnän ja tapahtumatuotannon osaaja asiantuntijaksi huipputiimiin

Hakumme on päättynyt maanantaina 5.9. klo 12. Saimme yli 80 hakemusta, joihin pureudumme nyt huolella. Seuraavaksi kutsumme ehdokkaita haastatteluihin. Kiitämme jo tässä vaiheessa kaikkia hakijoita mielenkiinnosta ja aktiivisuudesta.

Mikäli prosessiin liittyy vielä erityiskysymyksiä, olethan yhteydessä Sitran HR-tiimiin: kirsi.jyly@sitra.fi. 

Alkuperäinen hakuilmoitus

Haemme viestinnän ja projektityön rautaista ammattilaista asiantuntijaksi Sitran viestinnän ja yhteistyösuhteiden tiimiin. Etsimme henkilöä, jolla olisi kokemusta ja intoa tuottaa rajat ylittävää yhteiskunnallista keskustelua esimerkiksi dialogisen viestinnän ja laajasti osallistavien tapahtumien muodossa.

Vastaat Tulevaisuuskäräjät -konseptista, joka on Sitran visiotyöhön liittyvä yhteiskunnallisen keskustelun väline ja tapahtumien sarja. Tavoittelemme keskustelun ja tapahtumien avulla laajasti eri kansalaisryhmiä rakentamaan Suomesta kestävän hyvinvoinnin edelläkävijä.

Tehtäviisi kuuluu yhteiskunnallisen visiokeskustelun konseptin laadinta ja itse keskustelun synnyttäminen ja fasilitointi yhdessä muun projektitiimin kanssa. Tärkeä osa tätä työtä on Tulevaisuuskäräjät-tapahtumasarjan tuottaminen mukaan lukien viestinnän strateginen suunnittelu ja monikanavainen toteuttaminen. Sinulla on kyky vetää ja toteuttaa projektikokonaisuuksia sekä tunnistaa että tavoittaa erilaisia sidosryhmiä. Osallistuminen sosiaalisen median keskusteluun on luonteva osa työtäsi. Toivomme sinusta myös innostunutta ideoijaa Sitran muiden tapahtumien konseptointiin ja tuotantoon.

Edellytämme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja intoa työskennellä eri tiimikokoonpanoissa. Odotamme myös hyvää paineensietokykyä. Edellytämme tapahtumatuotannon ja työpajojen fasilitoinnin kokemusta ja näyttöä monikanavaisesta viestinnästä ja median kanssa työskentelystä. Työskentelet sujuvasti myös englanninkielellä.

Raportoit Sitran viestintäjohtajalle sekä Tulevaisuuskäräjät-projektin sisällön osalta Sitran strategiajohtajalle. Tiimejäsi ovat sekä Sitran organisaatioviestintä että tutkimus ja ennakointi -tiimi.

Tarjoamme sinulle innostavaa toimintaympäristöä tulevaisuudesta innostuneiden kollegoiden parissa. Tehtävä on määräaikainen ja kestää vuoden 2018 loppuun. Tehtävä pyritään täyttämään syyskuussa 2016. Hakemukset palkkatoiveineen tulee osoittaa osoitteeseen: veera.heinonen@sitra.fi 5.9.2016 klo 12 mennessä. Tiedusteluihin vastaa Veera Heinonen (viestintäjohtaja) ke 31.8. klo 15.30-16.30 p. 0294 618 505.

Sitra on tulevaisuustalo, jonka toimintaa ohjaa visio Suomesta kestävän hyvinvoinnin edelläkävijänä. Ennakoimme yhteiskunnan muutoksia ja niiden vaikutuksia suomalaisiin. Teemme myös käytännön kokeiluja ja rakennamme toimintamalleja, joiden varassa uudistuminen onnistuu.

Mistä on kyse?